Meilläkin on alkanut olla jouluntuoksuja.. tänään iltapuhteena kaikkien miljoonan muun homman lisäksi paistoin kaksi Arabialaista maustekakkua uudella silikonivuokallani... sekä kahden piparimökin osat ja vähän pipareitakin... ihanat on tuoksut!

Laitan kuvia kunhan koristelen noita kakkusia vähän ensin ja tietysti piparimökit pitää kasata ja koristella, eihän ne muuten miltään näytä!

 

Korttirumba alkaa olla kohta ohi, mutta jotain kortteja toki huomiselle, ettei jäis ihan viime tippaan :) Huomenna jätetty normaalipostihan pitäisi vielä ehtiä hyvin perjantaiksi perille! Päivittelin osoitemuistiotanit ja samalla setvin tuota sekaista listaani, että  kenen kohdalla on ruksi kortin laitoista... ja sitten hokasin että olenkin kirjoittanut toiselle puolelle kynällä nimiä joille olen kortin laittanut, alkoi olla osa nimiä jo kahteenkin kertaan ja sellaisia puuttui joille mielestäni jo kortin kirjoitin, joten jotkut voivat saada multa kaksikin korttia ja joku jää varmasti (taaskin) ilman vahingossa.... ilmankos mun postimerkit ei riitä, vaikka ostan niitä vähän  väliä lisää!

Aamulla on raivattava tätä huushollia sen verran että ystävätär mahtuu sekaan :)

ja miljoona hommaa on huomisellekin, mutta eikös nyt olis aika käydä jo petiin, alkaa olla selkä tulessa ja virta vähissä, jospas vaikka unikin tulisi.  Tänään onkin ollut kiva päivä, parin hyvän ystävättäreni kanssa käytiin joululounaalla, yhden mummon mieli tehtiin kiitollisen onnelliseksi hiushommilla... monta hommaa on muutenkin tullut hoidettua! Tästä on hyvä aamulla jatkaa! HYVÄÄ JA LEVOLLISTA YÖTÄ!