EDIT: Nostan tämän viestin vielä ylös, sillä: Näyttää siltä, että saamme hienosti korttiringin pystyyn ja vaihdon vauhtiin!
Kuulostellaan vielä päivä ja pari osallistujia, laittakaa viestiä kommenttilootaan,laitan sitten lisäohjeita!

------

Olen tässä jonkun aikaa pähkäillyt, että olis kiva järjestää joku korttivaihto -swappi tai hippa... Oliskos mun blogiystävissä innokkaita moiseen vaihtoon osallistumaan???

Että tehtäis postikortin kokoisia kortteja joissa olis käytettynä kankaita, pitsejä ja nappeja sun  muita "ompelijan tilpehöörejä", kortin vois tehdä ompelemalla tai liimaamalla materiaalit pahville, kunhan päällinen olis näitä matskuja. Näin voisi osallistua nekin jotka eivät tykkää ommella, tai ne jotka tykkäävät ommella muttei askarrella paperista korttia...
Ne jotka haluaisi opetella nyt kangaskorttien ompelua tämä olis oiva tilaisuus harjoitella, mä voin lähettää ohjeetkin!

Aiheena vois olla vaikka YSTÄVYYS! Ollaanhan me kaikki blogiystäviä keskenämme!
Kortit pitäis olla perillä viimeistään ystävänpäivänä!?

Kiinnostaiskos SWAP-tyyppinen juttu, että jokainen tekis jokaiselle yhden kortin... että jokainen osallistuja saisi yhtä monta korttia toisilta kun on itse tehnyt toisille...

Vai kiinnostaiskos enemmän TAG-tyyppinen, jossa "hipattais" listalla edellinen ja lähetettäis hänelle yksi(kaksi) kortti ja sit seuraava hippaaja lähettäis sulle kortin jne.... ???

Kertokaahan kiinnostuksestanne tähän kommenttilaatikkoon niin laitetaan vaihto pystyyn!!!