Kaupunkipäivä Lahdessa, aurinkokin paistoi ja kaikinpuolin mukava reissu! Kävin MIESkampaajalla :) Olin kuullut kehuttavan tätä miestä hyväksi leikkaajaksi ja näin ollen luotin hyvällä mielellä pääni hänen haltuunsa ja käskin tehdä mitä parhaaksi näkee. Nyt minulla on sitten kuulemma "Trendikäs aikuisen naisen pehmeä style" ...väriä laitetaan parin viikon päästä, just ennenkuin mun pitää olla kauneimmillani häävieraana. Olen tyytyväinen, leikkaus on kiva ja helppohoitoinen, näppärän mallinen ja huolellisesti leikattu ja hintakin kohtuullinen. Naapureiden mukaan nuorennuin monta vuotta, joten heitä on nyt uskottava ja oltava kiitollinen!

Harmi kun en saa teille tähän nyt arvosteltavaksi ennen ja jälkeen kuvia, muutos on kyllä melkoinen...

Muutamat askartelukaupat kierrettiin ja toisessa oli loppuunmyyntikin, vaan oli jo tavara niin lopussa, että en paljon löytänyt, vähän nauhoja korttiaskareisiin ja muovista nurmikkoa mistä aattelin jotain nukkikseen saada tehtyä, vaikka porkkanalle varsia :)

Lidlistä tein varsinaisen löydön, 8 kakkuvuokaa alle 5 euron! Itopohjavuokani on niin kulunut 25 vuodessa, että vetelee viimeisiä ja mustaa jo kakkua jossain metallikohdalla mistä on pinnoite pois... tässä on siis irtopohjavuokia kaksi, kahdenlaisia pieniä vuokia ja suorakaiteen muotoinen vuoka, oikein on loistava ostos.

Mukava reissu oli, hyvät päiväkahvitkin hyvässä seurassa torilla auringossa ;-)