Tein erillisen sivun (blogin oikeassa reunassa) missä on omasanainen teko-ohje tähän laukkuun...

Joensuussa näin Finnquiltin puheenjohtajalla Leena  Haapio-Lehdellä niin näppärän näköisen pienen olkalaukun, että sehän jäi mieltä vaivaamaan... sanoivat että ohje on saamassamme kiltalaisten vinkkivihkossa.... otin onnekseni Leenan laukusta pari valokuvaa ja autossa kotimatkalla luin vinkkivihkoa, enkä oivaltanut että mikä olis ollut sen laukun ohje... minusta sitä ei siellä ollut. Huoltsikan vessasta otin käsipaperia mistä sitten valokuvan perusteella sain monien taitosten jälkeen taiteltua "oikeanlaisen" mallin... vaan sitten luin vielä kerran sitä vinkkivihkoa ja olihan se ohje siellä! Näytti vaan jotenkin niin erilaiselta, ettei sitä heti hokaa.... mutta nyt mulla on siis kaksi taitteluohjetta ja lopputulos on samanlainen kassi!

Tämä olkalaukku tai kassi on tehty yhdestä neliöstä taittelemalla ja siihen tulee pieniä käteviä "kännykkätaskuja" kuin itsestään yhdellä tikkaus-saumalla! Tosi hauska malli!

Kai tämä on iät ja ajat kiertänyt ja monien jo tekemä malli, vaan mun silmiin se sattui nyt ekaa kertaa ja jäi silleen muhimaan ja syyhyttämään sormia, ettei tein ekan version jo. SE EI ole tilkkutyötä, vaikka Leenan mallilaukussa oli tehty kaitaleista raidallinen tilkkutyö..... teen sellaisen kohta, ensin tämä yksinkertaisempi versio roskisfarkuista.

Näitä täytyy tehdä meidän killan näyttelyyn arpajaisvoitoksi ja myyntiinkin :)

474278.jpg

Molemmilla ulkosivuilla on nuo "kännykkätaskut" ja samanlaiset tulee sisällekin "kuin itsestään"... Tämä on tehty 40cm neliöstä. Sopiva koko kösilaukuksi mihin mahtuu lompakko, huulipuna, kännykkä yms... tein pitkän olkahihnan jonka saa ylitseen hyvin.

Tässä kuva sisältäkin:

474279.jpg