Lähdin aamulla ystävättärelleni seuraneidiksi kaupunkireissulle Lahteen, johan oli pääkallokeli! Tosin en ole koskaan pääkallon päällä kävellyt... mutta ihan pirun liukasta oli !!! Hyvä kun kaupungilla pääsi kaupasta toiseen, jalkakäytävätkin ihan jäässä, jään päällä sepeliä ja vettä!  Tosi petollista, onneksi pystyssä pysyin sipsuttelemalla ja hiihtämällä tukevat hyvät kengät jalassa :) Kolme tuntia kaupasta toiseen,  jaloissa tuntui hyvin kävely. Katselin housuja, en edes nähnyt sellaisia mitä oisin halunnut sovittaa, joten edelleenkin olen ilman ruskeita housujani... alennusmyyntejä oli kyllä siellä sun täällä... yhden melkein sovitettavat näin, mutta koko oli vain 46 ja näki jo omilla silimillään että vyötärössä oli paljon liikaa leveyttä... joten sinne jäi.
Muutaman pienen oston tein, niistä eri  postaus kuvien kera huomenna :)

Kaupunkireissun jälkeen tunnin vesijumppa, kotiin paistamaan pihviä ja johan oli vetelä olo kun sai mahan täyteen! Tältä illalta jäi suunnitellut ompelukset ja askartelut tekemättä :( Virkkasin sentään lanka-ufoa tässä sohvalla telkkaria katsoessani.

Ruokavalio on ollut hyvin karppina,  joten eiköhän tässä painon alentumisessakin ala kohta jotain tapahtumaan. Pitää aktivoitua enemmän tuossa kunnon kohottamisessa, että toukokuussa olen kuntoutuksen testeissä paremmassa kunnossa mitä joulukuussa olin... Eilen aloitin Tryptofaani- ja kalkki kuurit, unen tuloa avittamaan, hyvä ja levollinen rentouttava uni on tärkeää myös  painonputoamiselle. Kuulostellaan miten kohta nukuttaa :)

Keskiviikkona onkin aktivoiduttava kovasti akvaario-ufon kanssa, sekä askarreltava muutamia kortteja... Perästä kuuluu mitä saan aikaan!

Mutta nyt kaikille levollista ja hyvää yötä, mukavia unia ja pirtsakkaa aamua!