Viikonlopun jälkeen arki on alkanut taas... Kinttu on vihoitellut monta päivää enemmän kuin aikoihin. En ymmärrä mistä se nyt taas äityi uudelleen kramppaavaan, viiltävään kovaan kipuun. Aamuyöt ja aamupäivät ovat pahimmat, ei kärsi olla paikoillaan, ei istua, ei maata... kipu on ihan helvetillinen, eikä siihen auta lääkkeetkään :( Perhanan iskias, riittäis jo minun kintussani tämä 5 kk majailu! Synttärilahjaksi sain vielä rahaa akupuntiota varten, se on enemmän kuin tarpeeseen nyt... eikun aikoja varaamaan! Kiitos! Ihania sukulaisia murusella kun haluavat mulle "kidutusta" neuloilla :)

Pirun kipeällä kintulla pitäis lähteä ajelemaan Kangasniemeltä Jyväskylään, tehdä parit hiushommelit ja hoidella muutamat asiat kaupungilla ja viedä sairaalaan tehopeittojakin.... Hui...

Kevään, synttärien, seurustelun kunniaksi tein taas parit kakut. Tällä kertaa tein pitkästä aikaa voileipäkakun, broilerista  ja siitähän tulikin tosi hyvää!

521583.jpg

Makea kakku oli tälläinen uuniton, keksipohjainen, sisällä rahkaa, vaniljajuustoa, kermaa, liivatetta, keltainen päällinen mangoa ja manfariinia liivatteella hyytelöksi... olihan hyvää tämäkin!

521584.jpg

Pieni kävelylenkki eilen tehtiin murusen kanssa tuossa rannassa ja etsittiin sopivia pajuja ulkoaskarteluun. Johan oli kevät pitkällä, leskenlehtiä, sinivuokkoja, krookuksia, perhosia, lintuja, jäät sulana rannassa, moottoripyöriä tiellä jne.... oikein oli jo keväinen tuoksu ilmassa ja mittareissa lähes +20 astetta! Ihanaa kun kesä tulee!

Mukavan aurinkoista ja lämmintä maanantaita kaikille!