Heti piti Tallinnan silikonia kokeilla ja leipoa -"muuten vaan huvikseen kakku"...eikai täytekakun teko aina vaadi mitään erikoisia juhlia, voihan kakun tehdä ihan tavallisena maanantai-iltanakin, vaikka sitten tammikuussa kesäloman kunniaksi :)

Pohjassa maizenaa ja ohrakasta, ripaus sokeria ja makeutusainetta... ja tietty munia

Nyt on sellaista ihanaa Valion uutta lime-valkosuklaata, jota on tuolla välissä kermavaahdon ja Keiju-vanilja tuorejuuston kanssa, olipas se hyvä yhdistelmä! Hillon sijasta laitoin sokeritonta Piltti mangososetta joka on myös kakun välissä erinomaisen hyvää! Päälläkin on Pilttiä, taisi olla päärynä-mangoa ja raidat välistä jääneellä täytteellä. Reunoilla uudella pursottimella kermavaahtoa... ja arvaatte että tämä oli oikeesti tosi hyvää!

Mä en ymmärrä miten jotkut saavat kakkupohjasta sellaisen kauniin ja tukevan, suoran ja nätin, mulla se aina vänköttää vaikka miten, eikä ole koskaan sellainen suorareunaisen tasainen. Pitäis vissiin laittaa se jonkun painon alle jääkaappiin tasoittumaan... mutta hyvin tää meille maittoi ja tuli testattua että Tallinnasta ostettu parin euron silikoninen kakkuvuoka oli varsin hyvä hankinta!

Oikeesti hienoja ja upeita kakkuluomuksia voitte ihailla tuolta  Ullanunelmista! Ne ovatkin ammattilaisen tekemiä ihan uskomattomia taideteoksia!

368020.jpg

Ei oo kauheesti tyttö äitiinsä tullut kakun koristelussa, äit-Anita tekee niin kauniita koristuksia... Tuolla Mafia-jutussa alempana on pari hänen tekemää kakkuaan.

Kakun takana pöydällä näkee uusi nyt ostettu kissa-aiheinen suolasirotin ja sen takana on muutama vuosi sitten Tallinnasta ostettu kissa-aiheinen sokerikippo....