Eilen teki mieli leipoa pitkästä aikaa, mutta ei tällä kertaa täytekakkua... joten pädyin sitten kahvikakkuun ja kaapin aukaisun jälkeen hylkäsin kaikki hienot reseptit, kun tyhjästä on paha nyhjästä. Mutta Ullanunelmien sivuilta napsasin tämän tiikerikakku ohjeen (ohje tulee nimen linkistä).

Tuunasin sitä sen verran erilaiseksi, että tummaan osaan laitoin lisäksi tummaa suklaata rouhittuna ja pikakahvijauhetta, sellaista vanilja-kahvi murusta, mitä joskus olen mainonnan uhrina ostanut leipomistarpeisiin, kun ne rakeet liukenevat hyvin taikinaan, ei tarvii oikeeta kahvia keitellä sekaan :)

Ja koristelin kakkua mansikkatomusokeri tahnalla ja marsipaanikukkasilla joita muutamia eilen iltayöstä tein piparkakkumuoteilla :) Ennen en olekaan koskaan tälleen kuivakakkua koristellut, enkä ole ennen muotilla tehnyt marsipaanikukkiakaan... joten tälläinen tuli :) Kakku oli kyllä älyttömän hyvän makuista, kahvi ja suklaa sopi siihen oikein loistavasti, kuten mansikkatomusokerista tuleva makeus tuohon pinnalle.

 

1036252.jpg

Ullanunelmien Ulla on perustanut kakkutarvikkeiden nettikaupan, jonka tuotteet näyttävät ensivilkaisulla kohtuuhintaisilta ja mielenkiintoisilta... kantsii vilkaista! Erityisesti minua kiinnostaa tuo kuva-kakkuun systeemi ja tietysti tuo auringonkukkamuotti kakkukoristeen tekoon :)