Tampereen kässämessut on kunnialla ohi, olihan taas kiva käydä. Ne jotenkin niinkun kuuluu harmaaseen marraskuuhun :)

Perjantaina olin koulun osastolla "töissä" juttelemassa messuilijoiden kanssa, kiva kun siinä pyörähti monta vanhaa tuttuani ja muutamat uudet tututkin tulivat näytille! Kiva oli saada kasvot blogiystävä Marlelle! ja kiva oli kahvitella! Sain häneltä ihanan tilkkukortin, josta on kuva blogissaan.

Joku oli minua kysellyt koulun osastolta lauantaina, harmi ettei silloin kohdattu, olin kyllä lauantainakin siellä "hengailemassa", ajan kanssa tutkimassa ja katselemassa.  Kiva oli törmätä muutamaan sysmäläiseen vanhaan ystäväänkin lauantaina!

Ostokseni olivat vähäisiä mutta sitäkin mieluisempia, sain "stipendirahalla" himoitsemani lasihelmikirjan ja ostin muutaman uuden leiman joulukorttien tekoon!

Lotossa pitäis voittaa, jotta voisi messuilta ostaa kaiken haluamansa ja ihanan, tarpeellisen värkin ja materiaalin! Paljon siellä on kaikkea ihanaa, vaikkei mitään mullistavaa uutuutta näkynytkään!

 

TuulaL:n luona olin yökyläilemässä ja saatiin aikaan joulukortteiluakin, iltayöstä ei meinannut maltaa nukkumaan käydä, vaikka oli ihan sippi ja kroppa kuin tulessa, silti piti leimata ja väritellä, leikellä ja äimistellä korttimateriaaleja! TuulaL:n materiaalivarastot ovat  aikas huikaisevat :) Kiitos Tuulalle kortteilusta ja kestityksestä!

 

Kiitos kaikille ystäville, kiva oli messuilla olla ja tavata!