Aika menee tohinassa ja hyörinässä ja monenlaisessa pyörinässä!

Myyjäisistä on hengissä selvitty, kauppa kävi kohtalaisesti, mutta olihan siinä hommaakin, tavara riitti ja mummu Äänekoskella myy ahkerasti loppuja! Tiilitaulut tekivät kauppansa ja jokunen lasikoru ja enkelikin, kirsikkakakut meni myös... joten ei ihan turhaa pakertamista!

Myyjäisten jälkeen lauantai-iltaa päästiin viettämään Elohopeakerhon pikkujouluun Äänekoskelle Jarnon ja Lauran luo... elohopeaa siksi, että meidät vanhukset oli kutsuttu nuorten kanssa uima-allas pikkujouluun! Hieno talo ja sauna, mutta se pihan perällä oleva puilla lämmitettävä allas on huippu! Siellä mahtuu noin 10 henkeä istumaan kaulaansa myöten n.38 asteisessa vedessä taivasalla! Wautsi miten ihana juttu! Siellä sitten lilluttiin tunti kaupalla kun ei malttanut pois tulla :) Kimmon juttuja kuunnellessa aika kului ja nauru raikui! Kiitos nuorisolle kun kelpuutitte tälläiset elohopeat joukkoon! Mukavaa oli ja  kiva ilta! Hyvää ruokaa ja juomaa, mukavaa seuraa ja se allas! Kunhan saan tähän vielä valokuvankin, odotellaan sitä...

Sunnuntai sujui osin shoppaillessa ja illalla Sysmän Suvisoiton joulukonsertissa, olihan hieno juttu kuulla hyvää kuoroa ja tosi hyvää puhallinorkesteria!  Kiva juttu sekin, että sain Karin ja Tuula-ystävän sinne mukaani. Huomenna on vielä kauneimmat joululaulut kirkossa, sitten se on tämän joulun konsertit ja laulut kasassa :)

Orimattilassa kävin eilen kehräämöllä Maria Drockilan kynttiläpajalla "sokkotreffeillä" Sirpan, uuden nettiystäväni kanssa! Kiva oli tavata! ja kiva oli nähdä kynttiläpaja missä oli paljon kaikkea mukavaa, servettejä oli kyl pakko taas ostaa...ihania jouluisia...

Mutta nyt ei auta jorista enään, vaan on lähdettävä tiskaamaan, tänään oli naapureisen kahvitusilta. Kolmannen satsi sinappia tänään  laitan vielä muhimaan, että saan huomennakin antaa sitä ystäville... Hunaja-konjakki sinappia a'la Marjo. Iltapuhteeksi on muutamien korttien askartelua ja pyyhkeen tekoa, joskohan ne sitten alkais nuo luvatut tilaushommat oleen tehtyinä.

Mukavaa joulunodotusta!