Kyllä on tänään ollut typerä keli, ei yhtään kesäinen, sateisen pimeä ja kylmä... en ole ulkona ollutkaan kuin kävellyt postilootalle ja vastapäiseen Siwaan... ei tee mieli sateeseen käveleen :(

Kreikassa on nyt 40 astetta lämmintä ja sinne tahtoisin!!! Katselin reissukuvia kaukokaipuussani ja luin Kreikka.netin juttuja................. Pitäisköhön ostaa ässäarpa vai mistä ne kesälomarahat saisi :)

Aloin raivata eteisen piironkia mikä on täyttynyt kaikesta vuosien roinasta, siellä on vaikka mitä ja sinne on aina hyvä tunkea jotain lisää... kaksi muovipussillista sain jopa roskia sieltä, jotka kiireesti pitää kiikuttaa roskapönttöön asti :) etten ala kaivella mitään takaisinpäin! Mulla on uskomaton kyky säilöä kaikkea vanhaa, pareriakin... nyt valkkarin kassillisen sieltä paperiroinaakin roskiin! Hyvä minä!

Siivous jatkuisi vintin rappuihin kunhan saisin pari banaanilaatikkoa mihin voisin pakata tuota ylimääräistä roinaa siitä piiloon... kyselin jo vastastotilaa vuokralle tästä läheltä, että olisin saanut alkaa siirtämään varastoon tavaroita, pois en henno heittää hyvää tavaraa mitä taas tarviin kun pääsen kunnolla tekemään kaikkea, sitten joskus kun on hyvät työtilat! Tässä asunnossa on nyt liian täyttä ja epäjärjestelmällistä, jotain on tehtävä kiireesti! Harmi etteivät vuokranneet sitä havittelemaani varastotilaa :(... jotain uutta on keksittävä, mitähän?