Olen saanut ihania tunnustuksia blogiystäviltäni. Ainakin Irma, Ansku, Jaana ja Eleviina ovat minulle tälläisen antaneet! Kiitos kaikille, kiva jos tykkäätte käydä täällä lukemassa, vaikka aina nämä kirjoitukseni eivät niin ruusuisen mukavia olekaan! Minun on tosi vaikea nyt valita blogeja joille tahdon tunnustuksia antaa! Monien blogeissa nämä jo ovatkin, sillä ihania blogeja on niin paljon!
Päivittäin tulee itse käytyä monet blogit katsastamassa, Maijan, Ultsin, Aunen, Jaanan, Irman, Ellin, Salmen, Anskun, Tarjuskan....paljon on sellaisiakin ihania blogeja joissa ei kommentoi ja ei silleen ole tullut tutuksi, leivonta -korttiaskartelu-sairaus yms yms.
Joten jospas nyt jätän tämän tunnustamisen silleen, että kukin ottaa tästä kiitoksen blogin pitämisestä näin yleisesti!!! Ihanaa että on tälläinen blogimaailma olemassa!Säännöt:

1. You have to nominate 5 blogs Which havent has this avard before.

Sinun tulee jakaa tämä tunnustus 5:lle blogille, jolla sitä ei vielä ole.

2. Each of the blogs must have a purpose!

Jokaisella blogilla tulee olla tarkoitus.

3. The nominated blogs must make a link back to this page!

Tunnustuksen saaneiden blogien tulee linkittää takaisin tälle sivulle.

4. The logo from the avard must be put on their blog and it must link back to this block.

Tunnustuksen logon täytyy näkyä blogissa ja logosta on oltava linkki tähän blogiin.


Spread The Love Award-tunnustus

Voin yhtyä "Spread The Love Awardin" luoneen Garb-oodlesin toteamukseen, että blogistaniasta löytyy ihania ja taitavia ihmisiä.Ihania blogeja on onneksi paljon, ideoita ja vinkkejä ja näkemystä on saanut moneen asiaan! Kiitos kaikille!