Leivoimpas ajankuluksi tänään Onninpäivän täytekakun. Jos mulla olis poika,

sen nimi olis Onni :)

420644.jpg

Kokeilin taas muutamaa juttua mitä en ole ennen kokeillut....

Pohja on normaali, mut sokeria puolta vähemmän ja jauhot puoliksi perunajauhoa ja vehnäjauhoa. Kostutus on Valion 3 hedelmän mehulla.

Alimmassa välissä on Lidlin mustikkahilloa ja kermarahkaa, joka oli maustettu sitruunamehulla ja liivate oli sekoitettu Valion 3 hedelmän mehuun, lisäksi vähän vaniljasokeria. Seos oli oikein raikkaan ja hyvän makuista.

Toisessa välissä oli vähän mustikkahilloa ja ohuita banaanisiivuja ja tuota samaa kermarahkaa. Kasasin kakun irtovuokan renkaan sisään ja se oli ennen koristelua reilun tunnin kylmiössä, jotta kermarahka ehti hyvin hyytyä. Mustikka ja banaani ja suklaakerma päällä on hyvä yhdistelmä!

Päälle opettelin korinpunosta... tosin tylla oli väärän mallinen ja liian pullea, joten koriste on sen mukainen, eikä niin sievä ja selvä kuten pitäisi. Mutta opimpahan tämän tekniikan että miten tuo korinpohjapunos tehdään.  Ohje korinpohjaan oli Kaurislapsen blogissa. Ruskeassa kermavaahdossa on kerman seassa suklaata, sulatettuna Pandan kukka-suklaita joiden sisällä on toffeeta, sekä Lidlin pieniä suklaamunia, jotka olivat tummaa suklaata, loraus kermaa. Olipas tosi hyvän makuista! Suosittelen! Valkoinen reunus on normaalia kermavaahtoa.

Koristekukkana Lidlin suklaamunien puolikkaita, ne oli tosi hankalia halkaista, ja siksi kukkia on vähempi kuin suunittelin. Lehdet on viinirypäleistä.

Tosi hyvä kakku, hyvin kelpasi iltakahvivieraille :)