Unohdin ihan tänne kertoa, että mökkilomaillessa tapasin Tarjuskan ja näin heidän ihanan vanhan  mummonmökkinsä! Kahteenkin kertaan kävimme kahvittelemassa, ensin Joutsan torilla ja sit siinä Joutsan ihanan vanhan talon kahvilan terassilla. Ja tulihan siinä sivussa parit kirpparitkin kierrettyä... kuinkas muuten :) Mukavia tälläiset uudet nettikaveruudet!

Ja lomaillessa kävin myös Karin veljen vaimon kanssa nukkekotinäyttelyssä Hankasalmella! Oikein hyvää sateisen päivän ohjelmaa aikuisille naisille :) Siellä oli 50 nukkekotia, toinen  toistaan ihanampia! Jotkut ihan älyttömän hienoiksi tehty, pikkutarkasti kaikkea pientä tavaraa täynnä! Tosi upeita! Muutenkin se vanha koulu oli kiva, siellä Villa Mathildassa oli kiva tunnelma ja ihania huopatöitä joita se Maria Juudin on itse tehnyt, hän opettaa paljon huovutusta. Tahtoisin mennä sellaiselle kurssille missä neulahuovutuksella tehdään kissa, ne olivat ihania!

Kannattava reissu! Nyt sormet syyhyää tehdä itsekin taas nukkisjuttuja! Ihmeellisesti ihmiset ideoivat kaikenmaailman juttuja sinne ja miten taitavasti niitä on tehty kierrätysmateriaalista ja vaikka mistä! Upeaa kädentaitoa ja ideointia!