Alkaa olla perjantai pulkassa ja tänään onkin ollut tuhat touhua!

Positiivisen päivän hyvä työ oli aamupäivällä Heinolasta tullessa ottaa liftari kyytiin. Bussipysäkillä nainen liftasi tosi surkean näköisenä ja minä sitten hellyin kun yksin ohi ajelin. Hän sanoi oven avatessaan "Minua ei tarvii pelätä"...  sen jälkeen hän selitti miksi hänellä oli sellaiset vaatteet, postimyynnistä tilatut liian pienet housut, mutta paidassa oli delfiinien kuvia, se on kuulemma kiltin ihmisen merkki, tuhmat ei niitä pidä! Kovasti hän koko matkan puhui, selitti köyhyytensä ja tienestinsä, puolukankeruusta navettatöihin jne... mielenkiintoinen persoona, ennen en muista nähneeni naisella niin rehevää partaa :) Mutta teimpähän hänet onnelliseksi kun oli bussista myöhästynyt ja seuraavaan olis ollut monta tuntia ja minä sitten poimin tienposkesta ja kuskasin kauopan ovelle!

 

Päiväni on sisältänyt henkimaailman juttuja, muutama henkinen tilkkutyö lähti näytille, mielenkiinnolla odottelen mitä peräst seuraa, siellä ovat jätetyt "Herran haltuun" :)

Tiilitauluja muutamia rei'itettiin poralla naapurin avustuksella ja sain nyt tehtyä pitkästä aikaa 6 tiilitaulua! Nyt on sit viimeinenkin tiili käytetty ja maalais-isännän luo olis päästävä rehveille hakemaan lisää navetan katon tiiliä.

Tai ei nää nyt valmiita ole, pohjamaalattu ja servettikuvat ekan kerran lakattuna. Nyt pitää kuivaa yön yli ja jatkaa lakkaamista ja koristemaalausta huomenna.  Olihan niitä kiva tehdä pitkästä aikaa, milloin lienen keväällä viimeksi tehnytkään! Mutta tuntui että sai ihan alusta miettiä miten ne tehdään! Ja sormet tuntui tosi tumpeloilta ja kuvioiden suunittelu tuntui olevan tahmeessa, mutta saas nähdä tuleeko myyntikelpoisia... Taas kaipaan kameraa!

Päivän mittaan olen hoidellut muutamaan kertaan postijuttuja, onnekseni sain Aloe Vera paketinkin!  Salaiselle askarteluystävälleni en saanut pakettia tänään lähtemään, se jäi maanantaille. Posti toi mulle yhden ihanan auringonkukkaisen kiitos-kortin synttärimuistamisestani.... Ja kauppareissulta tarttui yks kiireinen brodeerauskin matkaan, jota en saanutkaan tehty ennenkuin käyn aamulla ostamassa pienempiä neuloja koneeseen...  Että sellainen sutina perjantai, inhoan kyllä perjantaita kun on sellainen tulevan viikonlopun fiilis ilmassa, muttei minulla nämä viikonloput nyt paljon arjesta eroa, samaa yksinoloa kotona on päivä mikä hyvänsä.... Nyt teetä ja BB:tä katsomaan!

Mukavaa loppuiltaa!