Selkää juilii ja jomottaa... liekö liikaa makaamista vaiko tekemistä, mene ja tiedä... piti jo ottaa päivällä särkylääke, joista koetan pysyä mahdollisimman pitkään erossa, en ole ottanutkaan vähään aikaan..
Noh, pitihän lähteä käymään kuntosalilla, nytkun on se  korttikin sinne... pääsiäislauantaina yritin mennä, mutta  kiinni oli,... joten nyt liikkeelle: tupa täynnä ja rauta kolisi... ovella jo tuntui siltä, että taidan kääntyä takaisin... noh, aattelin että teen jotain kummiskii sisullani... muutama kone näytti jotenkuten tutulta, että vähän kokeilin jalkajuttuja ja poljin ensin pyörällä  mutten osannut siihenkään lisätä vastusta... yhdessä laitteessa joku mummu tuli neuvomaan, että en tehnyt hänen mielestä oikein....
sitten porukkaa alkoi tulla lisää, minä liukenin pois... tutulta naisfysioterapeutilta kyselin, että oliskos joskus aikaa,  että hän katsoisi ne muutamat laittee joissa voin tehdä, että tekisin oikein... hänellä olis ollut aikaa parin viikon päästä... noh, sittenhän tuo kuntosalikortti on jo melkein lusittu... joten huomenna aamulla on treffit sit  miesfysioterapeutin kanssa (jota en täällä tiennyt olevankaan) ja hän sit katsoo ja neuvoo, etten tekisi väärin. Laitteet näyttivät aika "rautaisilta" ja miehet salilla aika treenatuilta, että....  saas nähdä miten tässä käy.

Noh, sit menin uimahallin puolelle, hetken hierotutin kankkuja poreissa, altaan puolelle ei mahtunut, siellä meni ihmisiä kuin sillejä suolassa... ahtaalta näytti, joten saunan kautta kotiin... eipä tuossa kunto noussut, mutta tulipahan käytyä.... jätin vielä 5e vesijumpan pois kun se pitäis erikseen maksaa, mutta tuolla ostamallani kortilla pääsee siis kuntosalille ja uimaan, aattelin että puolituntia sitten omaan tahtiini vesijuoksen, ei puhettakaan että sinne olis mahtunut.
Joten hyvin on tämä "ui kesäksi kuntoon" -kampanja saanut ihmiset liikkeelle...

Mulla olis nyt 2 kk aikaa treenata sitä toukokuista kuntoutusviikkoa silmällä pitäen, että saisin petrausta testituloksiini siellä....laihtuakin pitäis, saas nähdä miten tavoitteiden kanssa käy??!!
Käynhän minä päivittäin kävelemässä, usein tunti kaupalla...mutta kotona on jumppaliikkeet jääneet tekemättä :( Pyöräilykin on nyt  liukkailla jäänyt, hetken tuossa jo ehti sulalla tiellä ajelemaan kylän lenkkiä... tanssikurssikin meni myttyyn joululta, kun parini teki oharit eikä enää ilmestynyt. Mutta nyt saan tuurata ystävääni hänen parinsa parina muutamat keskiviikot, viime keskiviikkona pompittiin polkkaa ja cha chaata hikeen asti reilu kaksi tuntia :)

Kuinka paljon te muut kuntoilette???