Eilisen humppareissun päälle tänään on ollut lorvikataripäivä, laiskottanut ja nälättänyt tuntuu; että vatsa on vetänyt vaikka mitä syömistä. Syy ei ole tanssin pyörteessä juotu viinamäärä, sillä niin vähällä ei ole meikäläiseen vaikutusta, eikä syynä ole tanssiessa kulutettu energia, sillä tuolla tanssimäärällä minä en läkähdy... mutta tulipahan käytyä ja tämän lorvi-syömäpäivän jälkeen on hyvä aloittaa huomenna napakka, laihduttava ja reipas viikko! Tansseihin pitää kyllä saada uudet ja hyvät kengät, sillä tuo välilevyvamma tekee sen että korkoa ei kengässä passaa olla sitäkään vähää mitä ennen, mataliahan mun kenkäni aina ovat olleet... ja tuntuu että jalka on jotenkin lätsähtänyt, että päkiä tulee helposti rasittuneeksi ja varpaat kipeiksi... vaikka jalassani ovat hyvin pehmenneet ja muotoutuneet vanhat ja matalat nahka-avokkaat.

Tänään sain aikaiseksi korjata ystävättären samettihousut ja on se kyl kummallista että jollain naisimmeisellä on niin OHUET REIDET ettei löydy kaupasta kaventamatta sopiva lahkeisia housuja!
Ihan eriskummallista tuollainen, ongelma on yleensä päinvastoin :)

Sovittelin minäkin housuja taas perjantaina ja se on ihan loppumaton suo löytää mulle hyvät housut!
Kun löytyy reisistä ja pohkeista sopivat, niin vyötäröltä saa kuroa 20cm liikaa pois ja lahkeet ovat yleensä lyhyet... kun olen sovittanut lukuisat epäkäypäiset housut, turhaudun ja unohdan hetkeksi koko housutarpeen... kunnes taas... Tästä tulikin mieleen etsiä yksi EVO (Ei Vielä Ommeltu) -kangas josta on pitänyt tulla mulle ruskeat housut.
EVOja kuten UFOjakin meillä on vähän siellä sun täällä kaapissa :)

Päivän olen koettanut juurruttaa sohvaa selkään, katsellut telkkaria ja lukenut kirjaa, välillä surffannut ja välillä jorissut puhelimessa, siinä se on päivä rattoisasti kulunut.
En ymmärrä ihmisiä jotka sanovat tykkäävänsä tälläisestä talvesta, nauttivansa näistä keleistä... Tuo pimeys, sade, tuuli ja tuiverrus käy mun hermoon, aina on yhtä synkkää!
Kyllä talvella pitäis olla pieni pakkanen ja vähän lunta, ei nyt mitään metrikaupalla, mutta kyllä se tekis talvesta talven, olisi valoisampaa ja vähän taivaskin auki ja pimeys voittaisi.. ei tuollainen synkkä ilma ole kenellekkään hyväksi, valoa ihminen tarvitsee.

Nythän täs vois alkaa suunnitella petiin menoa,
aamulla laitan KORTTIRINKI-sähköpostia ja osoitteet mihin voitte postitella kortit!

Hyvää yötä ja mukavaa aamua kaikille!