Johan on päivä pitkällä taas, kyllä aika hujahtaa! Ihan salaa on joku ollut se 6000 kävijäkin, en edes ehtinyt siitä kuuluttaa kisaa...noh seuraavasta sinne... Tänään postitan 5555 voiton :)

Ompelin pannulappuja arpavoitoiksi 7, kolme kanttasin jo valmiiksi asti, 4 uupuu oikean värinen vinokantti, pitää kerjätä tai ostaa... en viitti ihan väärää laittaa, vaikka koetin noista tehdä silleen "rumia" että olisivat ihan käyttöjuttuja eikä mitään roikkumaan laitettavia koristeita. Monet sanoo, ettei henno tilkkupannulappuja ottaa käyttöön kun ne on niin hienoja! Minusta 2 euron arvalla pannulappu tai kaksi on oikein hyvä voitto :)

Löysin kaapin perukoilta tuollaisen konekirjotun kukan, monta vuotta vanha... muistaakseni jo sillä ekalla kirjovalla koneella tehty... nyt siihen sitten tein reunat ja taustan ja siitä tuli sohvatyynyn päällinen. Taakse laitoin vetskarin ja tuohon etupuolen kankaan alle Joensuun matskuista löytynyttä tikkiliivin selkämystä :) sieltä pussista löytyi sopiva vetskarikin... katsotaan päätyykö tyyny arpajaisvoitoksi vai näyttelyyn vai myyntiin, mutta valmis ja nätti se nyt on :) Joensuu matskuista on tuon sinisen pannulapun ainekset ja leikkelin sieltä muunkin värisiä kaitaleita, hyviä puuvillakankaiden paloja! Nykyään ostan pannulappuihin sitä lämpövanua, joka eristää niin hyvin. Ennen laitoin vähän mitä sattuu, mutta jotenkin tuo on niin kivaa ommella ja tulee sopivan paksu ja lämpöä eristävä.

481142.jpg

 

Nyt on niin kaunis ja lämmin ilma, että hokasin viedä ekaa kertaa pyykitkin ulos kuivamaan, pari päivää on pieniä jo kuivattu parvekkeella telineellä, nyt liehuu pari koneellista pyykkinarulla. Nyt taidan lähteä kauppaan ja haistelemaan kevätilmaa ulos.