Maisa  Haastoi minut tähän hauskaan juttuun missä pitää kertoa itsestään 6 outoa asiaa.... Mikä on outoa? Määhän olen ihan normaali ja käyttäydyn ihan normaalisti...vai enkö???

Monet, kuten Maisakin puhuu omissa listoissaan villasukkien käytöstä... mitäs outoa se nyt on? Normaaliahan se on kulkea kesät talvet villasukissa :) vai eikös olekaan? Toinen normaalijuttu on minusta se yöpuvussa oleminen koko päivän....

Koetampas miettiä... mikähän tapani tai piirteeni olis toisten mielestä outoa?! Joku tuttu vois tähän kommentoida jotain :)

1.) jotkut pitävät sitä outona että syön paistettuja kananmunia sinapin kera... tai carry-tonnikalan kanssa... minusta se on kyllä ihan normaalia eikä mitään outoa :)

2.) onkos se joku outo juttu, että tykkään saunoa aamulla ja päivällä....

3.) jonkun mielestä se on ihan outoa, että kerään ja jemmaan kaikenlaista, kuten kuolinpesien tekstiilejä yms... tarpeellista on ullakot ja kellarit täynnä, vaikken aina tiedä mihin ja miten niitä käyttäisin, mutten hennoisi mistään luopuakaan... toisen kaatopaikkakamat on mun aarteita :) outoa vai normaalia...

4.) Monen naisen mielestä sekin on outoa että tykkään ajaa autolla pitkiä matkoja, kaupungeissakin pyöriä yms. Tykkään parkkeerata parkkitaloihin ja ajella liikennevalojen mukaan, eikä mua pelota sokkelot sun muut. Luotan että autossa on pakki ja pääsen sen avulla vaikka mihin ja mistä poiskin.

5.) Jotkut pitävät ruokavaliotani tosi outona, sillä laihtuakseni ja voidakseni hyvin tingin hiilihydraateista mutta syön reilusti rasvaa ja herkuttelen... monen mielestä se on tosi outoa laittaa leivälle reilusti oikeaa voita :)

6.) Minulle monet henkimaailman asiat ovat ihan normaaleja, niitä monet pitävät outoina. Esmes oman oppaan olemassa olo, että kuulee elämään neuvoja omalta henkioppaaltaan... se että edes menneet lähettävät meille viestejä. Se että ympärillämme käy näkemättämme aikamoinen henkien vilske. Se että monella enteellä, unella, asialla on ihmeellinen merkitys kohta.... Se että joskus tapahtuu jotain selittämätöntä esimerkiksi enkelien tekemänä.... Minusta nämäkin ovat kyllä ihan tuttuja ja normaaleita juttuja, mutta  monen muun mielestä ihan pimeetä ja outoa :)

 

Tämä olikin mielenkiintoinen juttu jäädä hetkeksi oikeen miettimään itsestään jotain outoa... Kiitos Maisa! Mä haastan tähän tilkkuystäväni Maijan,Ultsin ja TilkkuKaijan!