Nyt kun näitä Ufoja ja Evoja on kaiveltu kaapeista muutama päivä, niin löytyy sieltä jotain unhduksissa olleita ylläreitäkin... kuten nämä Angelina kuidut. Nämä on tilattu joskus vuosia sitten ameriikoista muistaakseni Kangaskavereiden yhteistilauksessa, sain minäkin sitten osuuteni ja kokeilematta ovat olleet...

Kunnes nyt sitten piti kokeilla pikaisesti... Eli Angelina Fiber on tuollaista ihanaa kuitua joka sulaa "pinnaksi" kun silittää kahden leivinpaperin välissä... "pintaa" voi sit käyttää tehosteena jossain, vaikka kangaskorteissa yms. Pinnasta tulee ohut kiiltävä verkkomainen.... Monet Kangaskaverini ovat tätä jo käyttäneetkin, miten lie multa jäänyt kokeilematta vuosiksi :)
1227573.jpg

Angelina Fiber = ohut metallimainen kuitu


1227574.jpg

Silitetty leivinpaperin välissä ja angeliina kuidusta tulee ohut "verkko-pinta"

1227577.jpg

Korttipohjan päällä sommiteltuna tehosteeksi, tämän voi kiinnittää vaikka ompelemalla, muutamilla pistoilla tai napeilla yms. Pohja näkyy ohuen verkkomaisen Angelina-pinnan alta.

Toinen mitä piti pikaiseen kokeilla on spiraalipujotus, kun se on vaivannut päätäni jo pitkän aikaa... mutta vaikka luin kirjoitetut ohjeet ja katsoin piirretyt kuvat, ei se mulle auennut, Maijalta piti kysellä rautalankaohjeita... muutaman sanomalehden silppusin kokeeksi ja nyt menen leikkaamaan kangasta, perästä kuuluu kuvia :)