Eilen ostamani MAGNOLIA leimasimet on iltayöstä testattu ja ihaniksi todettu. Ekat kuvat on väritetty akvarelli tussien ja veden kanssa siveltimellä... aika hidasta puuhaa, en varmaankaan tee myyntiin kymmenittäin näitä kortteja (tai ehkä teen- ehkä en :)) mutta kivoja näistä tulee ja tänne maalle ainakin "uudenlaisia", sillä en ole näitä täällä muilla nähnyt. Vaikka alkuunsa en tykänny tästä Magnoliasta kun sillä ei ole suuta ja hymyä, mutta nyt tykkään kun olen niin monella blogeissaan nähnyt ihania kortteja!

Kunhan saan taas kameran käsiini, kuvailen sitten noita leimaus-väritys juttuja ja valmiita korttejani tänne. En halua kuvata huonoja epätarkkoja kuvia kännykällä.

Kuvioita on paineltu nyt koe mielessä erilaisille kartongeille, väritelty vähän erilailla ja kasattu jo muutama valmis korttikin, korttitehtailu on kovassa vauhdissa ja jatkuu nyt innolla... hyvä niin, että on sitten valmistakin ja lauantaiselle kurssille näytettävää :)

Tiilitaulutehdas on myös pystyssä, pohjamaalatuille menen kohta jatkamaan servetin lakkausta, pari ihana servettiä ostinkin messuilta.

Sydänpannulapputehdas on myös keittiönpöydällä, siellä odottaa ainakin 15 pannulappua vinokanttaustaan... joten eikun hommiin!

Mukavaa leppoisan rentoa sunnuntaita kaikille!!!