Mua on jonkun aikaa vaivannut kassikuume, se sai jo ideaa kesällä leirikoulussa SalmeN:n luona kun Salmella oli niin ihania farkkukasseja....

Mutta eilen olin sitten Kuoreveden Hallissa Finnquiltin aluepäivillä ja siellä oli työpajassa nopea ja kiva pikkukassi! Sen siinä teimme malliksi ja kaavat leikattiin sanomalehdestä ja idea jäi elämään kovasti.
Tänään tein kaksi kassia, ensimmäisestä kangaslaatikosta löytyneistä verhokankaan paloista. Harmaan sävyisessä kassissa on sisällä vetoketjutasku, mutta ruskeaoranssiin tein kaksi avotaskua, kapeampi kännykälle. Sen suulle laitan vielä sellaisen mangneettinepparin, kunhan löydän sen jostain hyvästä jemmasta. Tuo ruskeaoranssi on niin minun näköinen, että se tulee kyllä heti omaan käyttööni, harmaan voin luovuttaa jollekin halukkaalle :) Punainen kukkakassi on työpajassa tekemäni malli, sen voin säästä ensi kesän kesäkassiksi :)
Kassin malli on loistava, se on helppo, näppärä ja nopea ommella!

1946268.jpg

1946271.jpg

Hallin aluepäivät olivat muutenkin oikein onnistuneet ja kipinä tilkkuiluun löytyi hyvien ideoiden ja tilkkuystävien myötä. Aluepäivien aiheena oli "näin heiluu kassi" ja niin näytillä oli toinen toistaan ihanampia kasseja ja niitä oli myös kaikkien tilkkuilijoiden olkapäillä ja käsissä. Kiva oli käydä Hallissa, KIITOS Salmelle, että pääsin tulemaan. Nyt sormet syyhyää tilkkuilemaan, kun tuo kipinä on ollut pitkän kateissa.

Olkkarin lattialla on levällään iso kasa farkkuja, kunhan BB alkaa telkussa niin sitten on hyvää aikaa istua sohvalle ja purkaa kassimateriaalia... minä joka en ole sinisten farkkujen ihailija, meinaan tehdä vanhoista farkuista kassin!