Juhannuslauantaina olimme siskon pojan tyttären ristiäisissä. Eli minä olen tämän rinsessan iso-täti. En sentään iso-mummo :) niitäkin hänellä on kolme. Rinsessan nimeksi tuli Iida Sofia. Ida-mummoja on ollut useimpia ja minunkin oma mummu oli Ida Maria, olisin halunnut Nooralle yhdeksi nimeksi Idan, mutta isänsä ei halunnut, sanoi että sitä sanotaan Iituksi kuten tuota mummuani sanottiin :)Noorasta tuli sitten Maria, kahden mummun mukaan. Rinsessa nukkui 66 vuotta vanhassa kastepuvussa koko ristiäiset ja monta tuntia päälle...  Söi ja kiersi sylistä syliin ja oli kuulemma nukkunut koko illankin, taisi olla rankka juhannus hänelle. Juhlat olivat oikein kivat ja mukavat, ilma oli tosi hyvä, kiva istuskella ulkona kahvittelemassa, tarjoilut oli loistavat -hyvät ja yltäkylläiset....

685790.jpg  

Tein kolme hyytelökakkua, kaksi vihreää päärynästä ja väriaineesta ja yhden punaisen vadelmasta. Hyvin onnistuivat ja hyvältä maistuivat.

685787.jpg

685788.jpg

Tein myös pipareita... rinsessan varpaita :)

685789.jpg

Tilasin Ullanunelmista kakunkoristeen, jonka Ulla on tosi taitavasti tehnyt marsipaanista ja sokerimassasta. Mutta koska kakut olivat hyytelökakkuja, tämä koriste päätyi pienen kristallimaljakon päälle pöytäkoristeeksi kukkien ja kynttilöiden viereen... tässä koristeessa pieni enkeliveli suojelee nukkuvaa perhostyttövauvaa... Enkeliveli tuo sylissään suurella sydämellä paljon rakkautta.  Ulla on toteuttanut ideani paremmin kuin hyvin, tämä oli niin ihana!

685786.jpg