Eilen iltana tein kaksi hyytelökakkua ystävättäreni synttäreille. Toisessa kakussa pohja digestivejä, päällä mustikkaa, toisessa pohja dominoja ja päällä puolukkaa, molemmissa välissä vaniljatuorejuusto-kinuski hyytelöt.... iltayöstä 23 jälkeen väkersin vielä pika-pika kortinkin, ei ollut inspistä, mutta tein silti.... onneksi PeeTee pelasti mut hienolla ystävättäreni valokuvasta rakentamalla taulu-kortilla ja värssyllä, tuolla PeeTeellä on kyllä sana ja riimi hallussaan :)

Noh, tänä aamuna sitten lähdimme ystävättäreni mökille viettämään hänen toisia 23-v synttäreitään! Vieraita siellä kulki pitkin päivää, minä paistattelin kinttujani aurinkotuolissa... Kakut teki hyvin kauppansa, kovasti saivat kehuja, molemmat oli älyttömän hyviä, vaikka itse sanonkin.... Lahjani oli oikein ilahduttava ja äimisteltävä... Meikkipussi täynnä meikkejä, pari korttiakin :)

Päivä meni mukavasti, muiden vieraiden lähdettyä grillasimme ja saunoimme savusaunassa jota oli koko päivä lämmitetty.  On tuollainen savusauna kyllä ian yliveto, tosi ihana! Ystävättäreni fysioterpeutti miniäehdokas oli meidän ilona ja seurana, hän auttoi minut ylös järvestäkin kun kävin kahdesti uimassa! Nyt on vihdoin tämän kesän uintikausi avattuna!!! Jesh! Mukava päivä kaikenkaikkiaan.

Tälläisen kaverin kanssa paistateltiin rantalaiturilla aurinkoa, olimpas rohkea ja uskaltauduin kuvaamaan häntä melko läheltä... yleensä juoksen kirkuen karkuun :)
Kuvakin onnistui aika hienosti, hyvin näkyy kuviotkin nahassa... Pituutta tällä sisiliskolla oli noin 10cm, jotta ei tämä nyt mikään hirveä peto ollut, kuvassa näyttää todellista kokoaan isommalta...Ja kuten huomaatte, meillä oli hyvä katsekontakti!!!

1523072.jpg

Tässä yöllinen pika-pika kortti, sisälle väkersin omaakin runoa lahjan teemalla... ja nuo molemmat leimakuvat ovat niin huippuja,  että piti laittaa kumpikin. Ystävättäreni kirmaa varmasti kesällä kuin tuo etusivun eukko... ja joskus olo tuntuu varmaan kuin tuolla sisäsivun eukolla :)
1523074.jpg

1523076.jpg

Naama,  degolte, käsivarret ja sääret punoittavat kivasti, joten on tänään pigmenttiäkin tullut pullataikinan valkoiseen pintaani. Siinä mökin edustalla oli kyllä  täysi helle, ei tuullut yhtään, paistoi vain... tosi  ihana ilma!