En myönnä olevani blondi, varmasti sisälläni ei salaakaan asu  pientä blondia... vaikka tänään olen usean tunnin väkertänyt spiraalipujotusta, epäilin jo olevani tyhmä ja epäilin naisen- ja tilkkuilijanLOGIIKKAANI... enkä koskaan ole ollut mikään nero päättelytehtävissä, että pitäis oivaltaa miten kuva jatkuu jossain jonkun matkan päässä... en pärjäisi mensan testeissä missä kuvioita pitäis jollain logiikalla jatkaa....

Mutta mulla on kiertänyt päässä jo pidemmän aikaa tuo spiraalipujotus, että haluan tehdä sillä tilkkutyön joka on "kehä"... perjantaisessa Alva Karppisen henkimaailman istunnossa tuli sellaisia viestejä, että nyt oli tartuttava tekemään spiraalia... vaikka pitäis tehdä Ufoja ... noh, koetin virkata yhtä lankaufoa ja  tikata ufopeittoakin hetken mutta en saanut sielunrauhaa tuolta spiraalilta joka ei ottanut onnistuakseen... mielessä oli Aunen sanat, että työ tekijäänsä neuvoo... Maija väänti välillä rautalankaohjeita tekstarilla, luin Tilkkulehden kuvallista ohjetta,  joku sai kuunnella muutaman puhelun kun manasin puhelimessa tyhmyyttäni ja noiduin spiraaliani...  mutta ei... spiraalini ei lähtenyt kiertämään oikein... kunnes tuli  THE OIVALLUS missä menee vikaan!!!
 Hyvä minä, sitten lopulta sain sen oikein monen tunnin purkamisen ja punomisen jälkeen...  Mutta nukkumaankaan en olisi voinut käydä ennen oivallusta... näin joskus käy kun joku jää päähän, se on saatava sieltä ulos ennenkuin rauhoittuu :))) Huomenna lisää tästä oivalluksesta ja kuvia spiraalipujottelusta... nyt petiin!


Hyvää yötä ja mukavaa huomenta kaikille!