Napsimpas nyt muutaman kuvan noista viime viikkoisista lasikoruista, mutta näistä on kyllä mahdoton saada hyviä kuvia! Ilman salamaa tulee tummia ja salaman kanssa niissä näkyy vain kirkas salama eikä muuta...  Lasinvärit eivät tule kuvissa yhtään oikeanlaisina, näyttävät kaikki ihan mustilta. Pohjalasit ovat ruskeita, parissa korussa luumua.... ja päällimmäisenä on tuollainen koristelasin palanen. En porannut reikää kuin yhteen, tuohon mikä on vasemmalla alinna, siinäkin reikä oli mennyt osin umpeen uunissa ja pitää nyt porata uudelleen auki. Muihin on tarkoitus liimata tuollainen lenkki korun taakse, sellainen mikä on noissa kahdessa valmiiksi tekemissäni. Niissä on ohut vahattu ruskea puuvillanauha ja pienet lukko-osat.

924548.jpg

924544.jpg

Tämä koru mulla oli häissä kahvinruskean pellavamekon kanssa, mekon yläosassa oli turkoosia kirjontaa, siitä väri koruun...

 

924546.jpg

924553.jpg

Tämä koru näyttää mielestäni ihan silmältä, siinä on ruskean pohjalasin päällä prossinvärinen lasi johon on jostain syystä tullut (en ymmärrä miksi) tuollainen musta pyöreä täplä.

Näissä kuvissa näkyy hyvin tuo korun pyöreys kun siinä on sulatettu kaksi lasia yhteen niin uskomattomasti kova ja tasainen lasi sulaa kauniin pehmeäksi.

924551.jpg

Tämän lasilautasen tein varuilta jos se varsinainen häälahjalautanen olis mennyt pieleen, oisin sit antanut tämän. Tässä on sulatettu ensin 2,5cm lasin suikaleita tasaiseksi ristikoksi, jonka jälkeen se on laitettu muotin päällä uudestaan uuniin ja on sulanut sitten muotinmukaiseksi lautaseksi. Ruutujen keskellä on siis avoimet reiät.

Ja näkyyhän tuossa takana yksi servettimaalattu kukkaruukkukin :)

924552.jpg