Kyllä se työstä käy tuo etelänmatkailu ja Hesassa kävely. Pari päivää siellä leikin turistia ja kävelin Hesaa ja kauppoja ympäri 10 tuntia päivässä. Koetin hienostella ja kävelin talvinilkkurit jalassa, sikäli ihan hyvät jalkaan, mutta kyllä oli Crocseja ikävä, ne olis olleet pehmeämmät tallustaa.... Hyvin oli aika pyöriä kauppakeskuksissa ja tutkailla kaupoilla. Sinellin tukussa tein ostoksia Kirjakauppaan, siellä meni hyvin kolme tuntia tutkiessa, kysellessä ja äimistellessä. Mukavasti sain korttikurssia yms. varten materiaaleja ostettua. Itselleni parit pienet jutut ostin, mutta niistä toisessa postauksessa enemmän...

Kävelin pitkin katuja  ja kun tuohon kirkkoon niin nätisti aurinko paistoin, niin  liityin japanilaisten turistien rintamaan ja napsin siitä pari kuvaa :)

1328952.jpg

Tilkkuystävien kanssa käytiin Kaisaniemen Kasvitieteellisessä puurarhassa katsomassa Tekstiilitaiteilija Sirpa Jäppisen näyttely. Samalla tuli kierrettyä koko puutarha, missä en olekaan ennen käynyt.  Näyttelystä nyt voi kukin olla  mitä mieltä tahansa, kaikkea voi näköjään sanoa tekstiilitaiteeksi... sitä löytyisi paljon täältä minunkin roskiksesta... pöydänsiivous tilkkusilppua ja langanpätkiä yms yms... mutta oli siellä 21 seassa kaksi kivaa työtä joista oikeesti tykkäsin. Mielenkiintoista oli nähdä mitä oikea tekstiilitaiteilija tekee ja missä hintaluokassa työt liikkuvat.

Kiva oli tavata tilkkuystävät ja käydä näyttelyssä ja lounaalla, KIITOS siis seurasta. Tässä kuvassa Täti-Vihreä kasvitieteen keskellä  tropiikkisessa kuumassa kosteudessa :)

1328953.jpg

Nämä isot lumpeet oli kyllä hauskan näköisiä ja tässä huoneessa oli ihan älyttömän kuumaa ja kosteaa! Minkä voi aistia kuvan väristäkin...

1328965.jpg