Sunnuntai-iltana olimme Karin ja Mervi-siskon kanssa Joel Hallikaisen joulukonsertissa Suolahti-Salissa. Kuten odottaa saattoi, konsertti oli oikein lämminhenkinen ja mukava, kuten Joelin konsertit aina ovatkin. Varmasti jokainen konserttivieras sai Joelin toivomaa "sitä jotain" jouluista sydämeensä, edes pienen nuotin tai sanan... joka toisi mieleen joulurauhan! Minusta oli erityisen kivaa kun Kari lähti konserttiin mukaan, istui eturivissä kanssani ja tykkäsi kuulemastaan.

Juhis Lehtinen säesti ja Joel lauloi, ensin uudempia omia joululaulujaan ja sitten myös tuttuja vanhojakin.

Joel yllätti laulamalla "Joulurauhaa" ilman säestystä ja se esitys oli uskomaton!WautsiWau!!!  Monen monta kertaa tuota miestä on kuullut niin lavatansseissa, risteilyllä, konserteissa, mutta tälläistä Joelia en ole ikinä kuullut ja tuskin on moni muukaan fani kuullut! Hieno ja herkkä esitys ja upeasti laulettu. Ja konsertin kruunasi viimeisenä laulettu "Kuurankukka", siitähän se kaikki alkoi...

Joulurauhaa on ehdoton suosikki Joelin joululaulujen joukossa! Se soi meillä joulunaikaan lukemattomat kerrat, aina vaan uudelleen.... ei ole sen voittanutta!

Mutta onhan sitä käyty Joelin jolukonserteissa monesti ennenkin ja konsertissa Mervin kanssa muistelimme, yhden vuoden joulukorttejamme joissa oli kiva valokuva :)

Tamperetalon joulukonsertissa joskus viime vuosituhannella, Noora pääsi eturivistä lavalle Joelin kanssa sytyttämään kynttilää. Sepäs olikin jännä hetki, sillä kynttilän sytystä oli kotona harjoiteltu tasan yhden kerran! Siinä oli likka täpinöissään kun raapaisi tikkua satapäisen konsettiyleisön edessä lavalla :) Mukava muisto sekin!

Kiitos Joelille monesta mukavasta hetkestä ja voimasta mitä lauluista saan! Vaikka näitä on reilu vuosikymmen kuunneltu, ei loppua näytä tulevan. Aina se mieli tekee lisää kuulemaan :)

Kuvasin digikameralla nämä vanhat paperikuvat, laatu ei ole hyvä, mutta kyllä näistä selvän saa ja näkee miten jännä tilanne oli!

Aikaa tästä taitaa olla kutakuinkin 10 vuotta. Noora neiti on nyt vähän pidempi 15-vuotias murkku.

288479.jpg

288478.jpg