Joulukuu on jo viidennessä päivässään ja huomenna on Itsenäisyyspäivä. Viikonloppu meni nopeasti ja tuntuu että päivät on sekaisin kun huomenna on taas pyhä vaikka onkin keskiviikko. Karin kanssa on vietetty monta mukavaa päivää taas yhdessä!

Sunnuntai kului Äänekoskella Ani-mummun luona kynttiläkutsuja pitäen, mentiin Riitan kanssa sinne kynttiläkuormaa esittelemään! Mukava esittely, kauppakin kävi ja mummu sai mukavasti emännänlahjoja!

Noora ja Kari hyödynsivät sen ajan shoppailemalla Jyväskylässä, tuomisina oli ainakin kilokaupalla suklaata Pandan tehtaanmyymälästä :)

Jotain on tullut kässäjuttujakin väkerrettyä menneellä viikolla...

 

Sulatuslasi-lautaset sain pois uunista ja hyvin onnistuivat, ovat vai vaikeita kuvattavia ja luonnossa paljon kauniimpia kuin kuvissa. Korutkin onnistuivat hyvin, mutta taisivat jäädä kuvaamatta...

288376.jpg

 

Tiffany-enkeleitä tein kaksi, harjoituskappaleita, lehtijutussa oli jonkun haastateltavan kotoa kuvaa ja ikkunassa roikkui kaunis enkeli jonka mallin "varastin" , kopioin ja matkin... kirkas on eka harjoitus ja valkoinen toinen, tinaus ei ehkä maailman siisteintä, pitkään aikaan en ole mitään tinauksia tehnytkään, mutta kauniit enkelit näistä tuli. Kirkas jääköön omaan ikkunaan ja valkoinen haluaa mennä Eevalle Trager-enkeliksi. Tässä ensin pari kuvaa tinauksen vaiheista, huomatkaa ergonomisesti oikea ja hyvä työasento!!!

288374.jpg

288380.jpg

Ja tässä enkelit liihottaa meidän ikkunassa kuvausta varten...

288378.jpg

Lähikuva Trager-enkelistä jossa on oikein kaunis valkoinen lasi.

288379.jpg

Joulukorttejakin olen tehnyt, joka vuosi pitäis keksiä jotain uutta mallia... alkaa olla monet mallit jo tehtyjä tässä vuosikymmenten saatossa... nyt ostin Tiimarista pieniä enkeleitä, joissa oli tarra takana ja helppo laittaa kortteihin, ääriviivatarroja lisäksi... Kortteja pitää tehdä vielä paljon lisää, kohta niillä on jo kiire... omiakin lähettelen noin 50 kipaletta :)

288377.jpg

Lauantain olin myymässä kirjakaupan yläkerrassa tiilitauluja... jokunen kävi kaupaksi, jokunen tilaus, ei mitään mahotonta sukseeta, mutta kyllähän nuo ihmisiä kiinnostavat :)

Myyntipöydällä on värjäyskurssin tulosta, kirjovärjätty lakana josta tuli hyvä pöytäliina, kuvio on niin kaunis, etten henno palastella sitä tilkuiksi.

288382.jpg

288383.jpg

Tilkkukiltalaisilta sain joulukukaksi villasukat, oikein ihana malli ja kaunis punainen värikin! Itse en osaisi tälläisiä (tuskin minkäänlaisia) sukkia kutoa.

288408.jpg

Tänään tein pika-pikaa "maanpuolustus"-kortin... jollekin kapiaiselle joka ylennetään itsenäisyyspäivänä... kortin pohja on maastokangasta ja keskellä 5 "kivinappia" vapaata konetikkausta ja applikointi siksakilla reunat ja suoralla reunojen tehoste-ompeleet. Ei ehtinyt suunnitella, nopea ompelu noin 20 minuutissa kortti oli valmis.

288434.jpg