On niin hiljaista että tekis mieli kiljaista... joten olen sitten laittanut kirjovan koneen ronksuttamaan :) ja toisella  koneella ompelen peittoon tikkauksia... Radio huutaa keittiössä ja telkkarissa Iskelmät olkkarissa :)

Laudeliinoja tulee nyt, muutamia enkeleitäkin kirjomalla... joiden kanssa kyl meni hermot kun tuo hopealanka ei toimi, vaikka mä miten sen laitan ja mitä sille teen, metallilangan neulojakin on ja oikeanlaista ohutta alalankaa jne.... Joten jätin enkeleiden teon sitten siihen, ettei niihin tulee mitään negatiivista ärräpääenergiaa kun niitä kiroten teen... Yhden enkelin aikana menee pari neulaa ja lanka katkeaa kakskyt kertaa... joten olkoon :( Nuo metallilangat ovat niin kierteisiä, että menevät kurtulleen ja sitten se jää kiristämään niin että neula on poikki ja syttyrä valmis.... joten tänä talvena mä en taida tehdä myyjäisiin enkä joulukortteihin noita enkeleitä ainakaan hopea- ja kultalangoilla... ehkä valkoisilla kuten tein viimekin vuonna!

Kangaskorttien pohjia olen tehnyt aina yhden kerrallaan sitä mukaan kun tarvitsee. Nyt sitten tein tänään 12 pohjaa valmiiksi ja kaksi korttiakin kokonaan valmiiksi asti. Jospas noista pohjista sitten saisi nopeasti valmiita kun tarves vaatii... siis pohja tarkoittaa sitä, että tulimateriaalin leikkasin tavallisen postikortin kokoiseksi, silitin siihen liimaharson ja jonkun  pohjakankaan ja  jotain "applikoitavaa" tai sitten vain sellaisen pohjan mihin lisäilen helmiä yms koukerotikkausta tms.

Maijalla on niin ihania noita korttipohjia ja -ideoita, joten sieltä taas ammensin inspiraatiota ja tein vähän matkien, yhden värjäyskurssin luutturätin päälle itsevärjätystä kankaasta kuvioleikkurilla leikattuja suikaleita ja paljon vaihtuvaväristä konetikkausta... kuulostaa monimutkaiselta mutta ei ole käytännössä sitä ollenkaan :)

Jospas noihin ompelisi helmiä koristeeksi tässä illan mittaan telkkaria katsoessa, Salkkarit, Sydänjäätä ja BB-talo, siinä ehtii jo monta helmeä kiinnittää ;-)BB-talon elämä muuttuikin radikaalisti kun asukkaaksi meni 56v. lähihoitaja Riitta !