Jouluviikon päiviin sisältyy monenmoista tohinaa aamusta iltayöhön.... Eilen piti Kelassa taas asioida näiden kuntoutusjuttujen kanssa ja niinhän se meni kuten uneni ennusti, että kuntoutusraha sotkee systeemit  perusteelisesti ja sen käsittely ja saaminen menee jonnekin hamaan tulevaisuuteen, enkä saa sieltä jouluksi kuntoutusrahan osuutta... Tälle jaksolle kun tuli ensimmäinen kaksi viikkoa työttömyyttä ja toinen kaksi viikkoinen kuntoutusta,... työttömyden osuuden ilmeisesti voisin ehkä jopa saada ennen joulua, mun kuntoutusrahan käsittely menee jonoon jonnekin... matka ja -yöpymiskorvauksista puhumattakaan... Rahat tulee sitten joskus...  Kyllä taas kelaa kiittelen :(

Eiliseen sisältyi myös joulukorttien tekoa ja postitusta, joulukirjeen tulostusta kirjastossa jne. Olen muutamille "vanhoille" ystäville kirjoittanut vuosikymmeniä joulukirjettä, jossa kerron vuoden kulusta jotain, Nooran koulusta ja kasvamisesta muutaman sanan jne... Nyt kun oma tulostin ei kotona toimi, piti mennä kirjastoon tulostamaan, mutta joulukirjeet lähti eilen postiin :) Tiedän muutaman niitä odottavan ja soittavat sitten omia kuulumisiaan joulun jälkeen.

Eilen tehtiin myös ystävän kanssa pahvilaatikkorumbaa, ullakolta heivattiin noin 20 banaanilaatikollista kangas-yms tavaraa varastoon viereiseen taloon... ihmettelinkin illasta kun selkä ja hartiat oli kuin tulessa ja otin useamman särkylääkkeen. Taisi mokoma laattikkorumba olla  kropalle liikaa.  Mutta tulipahan ullakolle ja isoon vinttikomeroon tilaa, jotta voin raivailla täältä nyt näitä kässäjuttuja sinne ja pääsen siivoilemaan... nyt nimittäin ei kyl lattiaan paljon näy :) ja huomenna on tulossa yövieraskin...

Iltayöstä ompelin tonttujuttuja, sellaisia häkkisänkyyn kiinnitettäviä kangaslokerikkoja mitä pikkurinsessat ja -rinssit tarvitsee :)  Laitan niistä kuvat kun saan valmiiksi, 4 on tekeillä.

Nyt alkaa hommat, tälle päivälle mahtuu ystävättärien kanssa joululounas ja hiustenleikkuukeikka ilahduttamaan yhtä vanhusta.... sekä monta monta muuta hommaa, vielä muutamia korttejakin postiin... ettei jäis viime tippaan :)

Mukavaa jouluviikon tiistaita kaikille, ei ole enää montaa yötä jouluun!