Päivittelin tämän viestin just ja varatut aiheet on nyt merkittynä. Kiva juttu kun swappi lähti heti liukkaasti käyntiin ja Decoonki on kiinnostuneita!!! Ne jotka eivät tiedä osoitettani niin laittakaa meiliä!

KIVA! NYT ON KORTTISWAPPI PÄIVITETTY JA KAIKKI VALITSEMANI AIHEET OVAT LÖYTÄNEET TEKIJÄNSÄ!

JA EIKUN ATC-HOMMIIN JA VAIHTAMAAN!

---

Sormet syyhyää uusiin ja vanhoihin korttimateriaaleihin! Ja keittiössä levällään olevat matskut huutavat luokseen, joten eihän tästä muuten taas selviä tekemään muitakaan hommia, ennekuin on askarrellut parit ATC-kortit... Kyllä tää on sellainen homma, että kun sormi meni niin meni samalla kaks kättäkin... Tein atc-kortteja jo viime yönä unissanikin ja aiheita ja ideoita pulpahteli vaikka kuinka!

Tarjoan tässä swappia eli vaihtoa halukkaille omista lemppariaiheista,

mulla olis joutilaita kortteja!

-Kreikka (Maisalle)

-Tanssi (Anskulle)

-Astrologia/horoskoopit (mrs vsop:lle)

-Auringonkukat (Tuulalle)

-Tilkkutyö/ompelu (Maijalle)

-Sienet (marsulle)

-Rakkaus (Sarille)

-Kissat (Kaisa V:lle)

-Suklaa (marsulle)

-Kahvi (Sarille)

-Extrana Enkelit (Tuulalle)

Pläjäytin sitten 10 lempiaihettani, niistä saisi valita vaihtaria.

Tehdään kaksikorttia per aihe. Ei mitään aikataulukiireitä eikä tarkkoja päivämääriä.

Laittakaa kommenttia ja meiliä jos haluatte swappailla!

 

Toinen juttu mikä mua  hirveesti kiinnostaa on se DECO-vihko. En ole koskaan sellaista tehnyt, mutta nyt kun olen lukenut julmetun määrän blogeja ja nähnyt ihania Deco-sivuja olen mielestäni oivaltanut säännöt ja tekotavan. Tahtoisin laittaa oman Deco-vihkon liikkeelle, oliskos siihen halukkaita osallistujia??? Muutamia uusia Deco-ketjuja olen  nyt viimepäivinä nähnyt, mutta ne ovat olleet jo täysiä ja enkä ole ehtinyt ilmoittautua ajoissa... joten oiskos oman paikka?!

No niin likat, nyt on Decoiluuni jo ilmoittautunut muutamia halukkaita, joten sekin sitten  onnistuu! Kiva-kiva-kiva! Mutta laitan Deconi liikkeelle vasta helmikuussa, kunhan 10 osallistujan rinki on saatu kasaan!

Tähän mennessä on ilmoittautuneita:

-Ansku

-mrs vsop

-Kaisa V

-Sari

-Tiina

-Sandy (loppupäässä rinkiä)