Joulutonttu hommasi Eevalle kissasukat joulupakettiin, mutta joku tonttu tohelo sitten hukkasi sukat joulusiivouksissaan... niitä etsittiin kissojen ja koirien kanssa monta päivää ja iltaa ja osin yötäkin, vaan eivät jouluksi löytyneet! Viime sunnuntaina sitten löytyivät eteisen naulakosta muovipussista henkarista talvitakin alta... johan oli kissat  löytäneet hyvän piilopaikan... mutta kotiutuvat Eevan luo lähipävinä.

336979.jpg

Ja takaa näyttävät näin hauskoilta :)

336980.jpg

Itselläni on monta vuotta vanhat saman malliset punaiset kissasukat jo puhki kuluneet... ompa tälläiset joku kissa-tilkku-ystäväkin saanut joulupukilta joskus takavuosina ;-)

Joulupukki toi mulle paketin Hollannista ja siinä oli tämä ihana tilkkutyönä tehty joulupukki! Oli siinä paketissa paljon muutakin kivaa! Kiitos Tuulalle!

336982.jpg

Joulupukki toi mulle tilkkukirjankin, tämä on tosi kiva ja ennen näkemätön kirja, haasteellisia ja vaikeita töitä kaarevilla linjoilla! Sisko-tonttu oli tämän kirpparilta löytänyt, tosi hyvä löytö, valmiiksi kontaktimuovitkin päällä ja siisti ihan kuin uusi kirja!

336981.jpg