Meillä on joulurauha toteutunut oikein hyvin,hyvää ruokaa ja levollista  jouluista tunnelmaa kaksin Nooran kanssa... suklaata, kirjoja, lehtiä, telkkaria, makoilua sohvalla jne jne... Kroppa on raatona ja eilen meinasin saunassa sipata ihan täysin, hyvä kun sisälle sain itseni kammettua... kunnon pitkien yöunien jälkeen olo on taas parempi.... Tässä muutama jouluaamun tunnelmakuva:

1155717.jpg

Keittiössämme on aina jouluna ollut iso kimppu punaisia tulppaaneja, muutaman kauran ja vihreän oksan kanssa... mutta aattona ei missään kaupassa enää ollut tulppaaneja. Sain joulukortin välissä kukkarahan ja tälläisen kimpun sitten kukkakaupassa teetin tulppaanien tilalle, oikein tuli kaunis ja jouluinen...

Lähikuva keittiöenkelistä, joka on läpi vuoden tuossa ikkunalla... Enkeli on tullut meille muutama vuosi sitten Tuulan joulukukka-asetelmassa... sillä on ihana ilme!

1155715.jpg

Olkkarin joulutunnelmaa jouluaamuna:

1155718.jpg

Sain Tuulalta  asetelman tekoa varten kolme puutarhan hyasinttia, vaaleanpunaisissa muoviruukuissa- äitini on joskus ottanut jonkun roskiksesta tuollaisen pajukorin- tälläinen jouluasetelma niistä syntyi yhdessä :) Hyasintit oli kuin tarkoitettu juuri tuon malliseen koriin, seassa koristeena vanhoja kukkien mukana tulleita koristeita ja ostamani kanelitankonippu. Kangasnauhaa korin ristikossa ja rusettina vasemmalla sivulla. Lyhty on muutaman vuoden takaa Lohjan menneenajan joulumarkkinoilta. Kuusessa kimaltelee venäjältä ostetut lasikoristeet, jotka olen tuonut vuonna yksi ja kaksi ennen moosesta,  kun olin töissä Moskovassa :)

1156106.jpg

Olkkarin piirongin päällys

Taustalla oleva joulutaulu oli viime vuoden korttikuvana. Siinä on heinäseipäästä kehys, aurinkovärjätty taivas ja neulahuovutettu tonttu katselee hangella istuen taivaan tähtiä, jotka on koneella ommeltu hopealangalla. Odotan kovasti että tuo iso kynttilä alkaa käpristyä reunoilta. Tuollainen kukanlehdiksi käpristyvä marmorikynttilä on mun suosikki ja joka joulu olen tuollaisten joltain saanut...

Levollista joulun jatkoa kaikille, säilytetään joulurauha vielä  pari päivää!