Keskiviikko oli pitkä päivä 14 tuntia kaupunkireissulla. Saatiin Noora asuntoasia selväksi, vuokrasopimus palautettua ja avain asuntoon, katsomassakin käytiin. Ihan hyvältä ja kelvolliselta se huone näytti, 3 tytön soluasunto, yhteinen keittiö ja vessa, KOAS:n opiskelija-asunto. Joku tyttö siellä on asunut kesän yli, keittiö näytti asutulta, muttei hirveen siivottomalta. Huone on reilusti isompi kuin Noora nykyinen huone tässä kotona, joka onkin tosi pieni. Nyt sitten puolisukua haalii astioita, verhoja, sänkypeittoa, huonekaluja yms tarpeellista. Mahdollisimman halvalla on asunto saatava kuntoon!

Käytiin samalla reissulla tuhlaamassa Nooran kesätyörahoja tietokoneeseen. Jyväskylään oli avattu edellispäivänä uusi Expertti jossa olikin huikeita tarjouksia ja nyt on kannettava, monitoimitulostin, kantolaukku, hiiri ja muistitikku ostettuna. Hyvät kaupat tehtiin sopuhintaan! Hyvin hupeni neidin tili yhdellä kortin vilautuksella :)

Ajeltiin vielä Äänekoskelle katsomaan miten Iida Sofia 2kk kääntyy selältään mahalleen! Ja heinosti kiepsahtikin ja oli neiti niin kasvanut isoksi tytöksi! Viimeksi kun nähtiin heinäkuun alussa niin  oli vielä vauva, nyt jo samettifarkuissaan ja kimallekoristeissa paidassaan näytti ihan itseltään pieneltä rinsessalta :)

Tulihan päivälle pituutta ja raskauttakin, yhdentoista aikaan kotiuduttuamme ja reilun 300 kilsan autoilun  ja kaupungilla kiertelyn jälkeen oli kroppa ihan sippi, selkä ja jalat tosi väsyneet. Mutta mukavahan siellä oli käydä! Ja mikä parasta, minä pysyin kylässä syömättä mitään! Join kaksi mukillista teetä, eikä mitään muuta! Wautsi, hyvä minä! Eilisestä tuli ns. "rasvapaastopäivä", sillä aamulla söin muutaman lusikallisen partaäijän jogurttia kun en hirvinnyt lähteä ihan syömättä autonrattiin. Päivällä söin Lidlin gouda-juustoa 2 siivua ja appelsiinimehua. Sama meny illalla kotiin ajellessa, 2 juustosiivua ja mehua. Ja olo oli oikein hyvä, ei mitään etomista tai päänsärkyä yms.

Tämä päivä siis jatkukoon vielä osittain paastoilemisen merkeissä...