Eikös ennen sanottu että Pyhäinmiesten päivä? Onhan tää naisten ja lastenkin päivä. Tein niitä tiilitauluja ja ne on vielä kuvaamatta, huomenna koetan muistaa... niin tein yhden enkelitaulun ja se tahtoi päästä yhden pienen pojan kuolinpaikalle... kävin sen sinne laiturille kynttilän kanssa viemässä. Matkalla mietin kaikkia pois menneitä lapsia, ystäväpiirissä niitä on yllättävän paljon, se on monen ystävättäreni henk.koht kokema suru.... varmasti se kaikista kamalin asia.

Hautausmaallakin kävelin kynttilämerta ihailemassa ja hiljaisuudesta nauttimassa, samalla muistaen monia pois menneitä, sytytän aina kynttiläni siihen muualle haudattujen kivelle. Yhden yhteisesti kaikille. Noora sanoi pienenä, että viedään kynttilä sinne kaukana kuolleitten patsaalle :)

Kotiintullessa hain kellarista ulkolyhdyn ja Noora kiipesi sen laittamaan paikoilleen ja siinäkin nyt palaa pyhäinpäivän muistokynttilä.

Tein tänään ystävänpalveluksenkin, ihan vilpittömästi sellaisen, sillä lenkitin ystävieni koiraa tunnin verran pitkin kylänraittia... noh, sehän on varmasti ihan normaalia, mutta minä EN tosiaan ole KOIRAIHMINEN ,enkä ihan hevillä ala kenenkään koiraa hoitamaan, mutta tämä karvapallo on niin vanha ja leppoisa, että meillä synkkää lenkillä ihan  hyvin :) Monenmoista  on tänään touhuttu, suurin osa päivää on mennyt pyjamassa, jonka riisuin vain tuon koiralenkin ajaksi :)))

Ai niin , leivoinhan mä kakun! Laitan siitä kuvan huomenna kun meinaan vähän koristellakin sitä, se on tiikerikakku tehty siis ihan kuivakakkuvuokassa :) Jospas saisin huomenna kahvivieraita...

Vielä vähän sormet syyhyäisi korttai tekemään, kun keksin just äsken että millaisen vauvakortin suvun rinssille tekisin... vaan jätän huomiseksi sen askartelun :)

Päivän paras juttu oli, kun sain nettialbumin missä on paljon kuvia tuosta ihanasta rinssistä ja tietysti Iida Sofia iso tyttö 5kk näyttää siinä 2vrk vanhan serkkupojan rinnalla ihan tosi tosi isolta, ei vauvalta ollenkaan :) Ihania kuvia!