Kirjoja tulee luettua jonkun verran paljon, iltaisin ei osaa mennä maate, jos ei hetken aikaa lue nollatakseen päätään :)

Kasasin tuohon luettuja ja kirjastoon palautettavia...

2025134.jpg

Elizabeth Adlerin Huvipurrella Caprille, tämän olen lukenut jo alkusyksystä, kiva ja mukaansa tempaava, kivoja maisemakuvauksia, sopivasti murhaa ja romantiikkaa. Tykkään Adlerin kirjoista, joita olen nyt tän kevään ja kesän aikana lukenut ainakin kymmenen kpl.

Timo Parvela - Kari Väänänen, Taivaan tulet. Tosi kiva kirja, tykkäsin telkkarisarjana ja tykkäsin kirjana. Tosin nyt jäi vähän vaivaamaan, kun en muista kaikkien roolien näyttelijöitä, pitäis nähdä se tv-sarja uusintana!

Pirkko Arhippa, Veressä virran vesi... taattua Arhipan murhamysteeriä, tämän kirjan olen lukenut aiemminkin, meni nyt toistamiseenkin ihan hyvin. Olen lukenut lähestulkoon kaikki Pirkko Arhipan kirjat. Tykkään hänen tyylistään ja roolihahmojen realistisuudesta yms.

Tiina Lundan, Ensimmäinen Kesä, faktaan ja fiktioon perustuva kirja leskeksi jääneen naisen ja tyttären ensimmäisestä kesästä ja vuodesta. Kivasti kirjoitettu, mukaansa tempaava, meni yhdessä yössä koko kirja. Kuolemaa käsitellään realistisesti, ei mässätä eikä kaunistella, suoraa ajatuksen ääneen sanomista.