Kiitos Salmelle ja Hilulle aivan ihanista servettivaihtareista! Vain pari oli samaa mitä mulla ennestään on! Tosi paljon uusia ja erilaisia! KIITOS! Salmelta tulikin huikea määrä... mitä sinä nyt silleen :) Unikonkukka servetti tuli sanattomana tilauksena, kun mun pitäis just tehdä yksi tiilitaulu missä olis unikkoja ja omat unokkoni ovat aika pieniä ja kaipasin isompaa... tuo käy kun nenä päähän! Nyt on paljon uusia innostavia servettejä, viime torstaina sain pupu-servettejäkin lisää kun tilasin Lumikelloista. Siellä toimii tosi nopeesti, kun tiistaina tilasin niin torstaina ne oli postilootassa. Tilauksessa on kaninkasvattajalle tiilitaulu ja entisen pupuni olivat liian pääsiäismäisiä... katsotaan  mitä saan aikaan uusista. Kuvailen servettejä kun ehdin.

Menin sit myöhässä fysikaaliseen, kaikessa rauhassa surffailin ja kahvia join tässä netissä kun suunittelin suihkuun menoa ja pukemista, että se fysikaalinen on klo 11. Tarkastinhan mä sen lapusta että se on 11... noh, joku etiäinen käski vielä katsoa sitä ajanvarauskorttia ja siinä seisoo ihan selvästi että klo 10... ja kello oli jo 8 yli....

Pikasoitto hoitajalla, vaatteet niskaan ja autolla fysikaaliseen, hoitopöydällä olin 10.20 ! Selkälihaksia harjoitettiin ja löysin tarvittavat pienet poikittaiset lihakset hyvin ja pysyin niitä treenaamaan, Kiitos ISMAKOGIAN, että syvät pienet lihakset löytyvät! Muutama kotiläksy ja viikon päästä seuraava kerta.

Nyt syömisen ja kahvin jälkeen ompelukoneelle jatkamaan jalokiveä, että saan sen illalla tilkkukurssille harsittavaksi, siellä on hyvä hyödyntää joukkovoimaa ja isoa pöytää!