Täällä kuntoutumassa on hirveä kiire pitkin päivää, ohjelmaa on niin, että ei meinaa ajoissa ehtiä paikasta toiseen tai päivällä kunnolla syömään jne... Tänä aamuna oli kuntopiiri ja vesijumppa, jäimme pois ulkoliikunnasta joka olis ollut lenkkeilyä kamalassa vesisateessa,.... vaihdoimme sen kävelyyn Olavinlinnassa, tulihan sielläkin rappuja noustua ja käveltyä hyvä lenkki. Sunnuntai on vapaapäivä, ei mitään muuta ohjelmaa kuin ruokailua :) Käyn kyllä uimassa, harmittelin jo että ei pääse aamu-uinnille kun uimahalli ja kylpyosasto aukeaa vasta klo 14, omituista tuollainen. Kämppikseni lähti miesystävän seurassa Savonlinnaan teatteriin ja hotelliin, minä jäin yksin tänne huoneeseen, nautin tästä yksinolosta kun koko viikko on ollut koko ajan niin sosialista, mitä ei aina jaksaisi. Kävin hetken kuuntelemassa ja nauramassa muutaman kurssimiehen jutuille tuolla alakerran baarissa, on pari sellaista velikultaa jodien jutut lähtevät näköjään entistä enemmän lentoon parin viskin jälkeen, että naurua niiden kanssa piisaa, hetken pätkissä jaksaa niiden juttuja kuunnella ja nauraa vedet silmissä :) Mukavaa perinneruoka vertailua ja ruokasattumuksia ulkomailta yms  :))))

Eilen kävin kampaajalla hiustenleikkuussa, nyt on näppärä ja kiva lyhyt look, ostin kauppareissulla väriä ja huomenna leikin kampaajaa ja vaihdan tämän haalistuneen ruskean reippaaseen punaiseen (taas) aikani tästä ruskeesta tykkäsin, mutta näyttää niin nopeesti niin kulahtaneen harmaalta...

Hexagoneilla olen näpertänyt pari joulukuusta joulukortteihin, sekä maalasin toisen silkkihuivin, joskos koettaisin kuvailla niitä huomenna päivän valossa. Unohdin ottaa mukaan kameraan akkulaturin, joten kohta loppuu kuvaamiset tällä erää. Ohjekirjakin pitäis ajatuksen kanssa lukea läpi... Vielä en ole kaivanut kutiletta esille, onhan mulla pussillinen lankoja ja ne uudet banbupuikot... joskos huomenna alkaisin :) Eipä täällä ole aika pitkäksi käynyt, päinvastoin kiirettä pitää vaikka tämä ilta onkin tälläistä hiljaiseloa ja ehkä vielä huominenkin.