Torstaissa se on jo tämäkin viikko ja päivä on sujahtanut touhutessa sitä sun tätä :)

Tein lompakon... tai kukkaro tuo taitaa olla kun tuli niin pieni...noh, on niin vähän rahaa, että mahtuvat pieneenkin kukkaroon :) Japanilainen malli, minähän luen sujuvasti japania (!) kuten jotkut tilkkuystävänikin... jotkut jopa opettavatkin japaniksi :)  Ei vaines, tuo on vitsi vaan... ;-) TilkkuKaijahan meitä kerran opetti pujottelussa, meni saunaan ja käski lukea ohjeita... japaniksi :) Mutta onhan noissa tilkkukirjoissa niin selkeät kuvat ja työjärjestykset että osaa tehdä vaikkei japanin kirjaimista ymmärrä yhtään mitään.  Olen tehnyt Hexagoneja ja suunittelin että niistä tekisin joskus liiviä... mutta, taitaa olla viisainta niidenkin kanssa pysytellä tälläisissä pienissä kukkaroissa, sen verran hidasta tuo käsinompelu on :) Käytin siis kukkaron päälle käsinommeltuja hexagoneja, jotka sitten surutta "raiskasin" tikkaamalla niiden päälle koneella... Tässäpä kuvia kukkarosta.

452082.jpg

452081.jpg

 

452080.jpg

Aattelin tehdä vielä pari kukkaroa lisää toukokuiseen näyttelyyn... aikas kivoja tehdä, eikä niin vaikeita miltä näyttää :) Laitoin tuon pienen kirjanmerkin tuonne taskuun, ett se näkyy ... siis tasku setelirahoille ja vetskaripuoli kolikoille.

Ilta meni kilta-tapaamisessa, missä pääasia oli tulevan näyttelymme suunittelu. Mukava on saada näyttely pystyyn! Sinne pitää kyllä tehdä vielä vaikka mitä, talvi on mennyt punaiselleristille tekemättä tilkkujuttuja tän kipeän iskiaksen kanssa :( Nyt on koetettava saada pökköä pesään ja paljon aikaiseksi.