Tänään posti toi kaksi isoa ja ihanaa lahjakuorta... jotka tietysti malttamattoman avasin heti! Toisesta paljastui blogiystäväni PeeTeen ylläri, kiitos viimeisestä :)
ja just tuota saunahuppua kaipasin kun tarviisin sellaisen kaavaksi, että voisin yhteen joulupakettiin sellaisen itse ommella... ja ennenkuin ehdin kunnolla lehdistä kaavaa etsiä, tuo tuli postissa :) Joululehmä mangneetti ja monta ihanaa pikkumangneettia, ne taitaa olla PeeTeen itse tekemiä??? Ja kaunis on askarreltu korttikin! KIITOS!!!
2055507.jpg

Eikä siinä vielä kaikki, sillä postcrossing foorumilla osallistuin joululahjahippaan jossa on määrä lähettää listassa edellään olevalle 5 euron arvoinen joululahja... noh, tänään sain Anulta paketin enkä tietysti voinut joulua odotella, vaan avasin sen heti ja WAUTSI, mikä lähetys! Se on tuolla pohjoisessa eurot ihan eri arvoisia kuin tässä välisuomessa!!!

2055506.jpg

Olen ihaillut kaupassa tuota lankaa, miten kaunista se on väriltään ja miten kivaa kirjoneulettä sillä tuleekaan ja sit Anu lähetti mua  varten kudotut lapaset jus siitä langasta!
Ja eilen iltana poltin viimeisen mansikkakynttilän ja aattelin ettei oikein ole touksukynttilöitä kun en henno joka ilta poltella noita kalliita Partyliten kynttilöitä, niin Anu lähetti kuin tilauksesta SUKLAA kynttilöitä ja nyt palaa ensimmäinen ja tuoksuu oikeesti ihanasti suklaalle.
Eilen kaipasin enkelikuvia joulukorttiin ja niitäkin oli paketissa kuin tilauksesta! Ja kortteihin laitettavaksi pieniä joulutarroja joita myös olin vailla...
KIITOS ANU!

Hyvin on nämä tontut ikkunasta kurkkineet :)