Jesh! Sain Jalokivi-tilkkutyön valmiiksi aamupäivällä. Muutama yksittäinen hopeahelmi ehkä vielä jonnekin tulee lisättyä, mutta periaatteessa se on nyt valmis! Olihan siinä hommaa, mutta sellainen homma mitä ei voinut jättää tekemättäkään :) Laitan kuvan siitä kunhan saan sen näyttelyssä seinälle ja on hyvä kuvata. Rimaa pitää hakea rautakaupasta, että on millä ripustaa.

Vieraskirjan kannetkin sain äsken valmiiksi, jesh! Mutta vielä on monta työtä keskenkin, teen ainakin kulhon karkkia varten pöydälle... se on puoli valmis nyt ja parit kangaskortit reunustan valmiiksi, kunhan löytäisin ne raakileet jostain!... parista kassista puuttuu kantohihnat, nekin pitää tehdä... Liivin jätän suosiolla kesken ja tekemättä, siinä on liikaa työtä vaikka puolivalmis on sekin....

Tänään pystytetään näyttely, huomenna on avajaiset... ehkä mä yötämyöten saan jotain valmiiksi ja kiikutan aamulla seinälle kaikessa hiljaisuudessa vielä jotain :)

Eilisestä Aloe Vera ja Astrologia tilaisuudesta sain niin paljon voimaa ja virtaa, että tässähän tekee vaikka mitä! Tai ei  ihan vaikka mitä, sillä kinttu on tosi kipeä ja särkylääkettä saa ottaa pitkin päivää. Panacodia ei passaa nyt ottaa vaikka sitä tarviisi, sen voimalla ei kantsi lähteä autoilemaan ja kohta hurautan kotiopäin... Kesärenkailla lumisateessa! Voi kökkö tätä keliä!

Että hommaa on tiedossa tällekin päivälle enemmän kuin lääkäri määrää... Nyt kirjoitan ja tulosta nimilappuja töiden vierelle ja parit kirjalliset jutut... että silleen, huomenna meillä avataan hieno tilkkutyönäyttely!

Tässä kuva Jalokivestä

569040.jpg