Kunnon ihmiset ovat kuulemma jo tehneet kevätsiivot ja pesseet ikkunat ja vaihtaneet kukkiin mullat jne, jne, jne... Olenhan minäkin koko talven raivannut kaikkia rojukasoja, järjestellyt yms, mutta kun tuntuu että joka paikka on niin tavaraa täysi ja aina monta projektia kesken,... niin husholli on kaaoksessa usein ja tuntuu ettei ikinä oo siivottu. Tämän viikon on oikeesti ollut niin täyttä, ettei ole paljon lattiat näkyneet, pöydistä nyt puhumattakaan... mutta tämä ilta on Nooran kanssa siivottu olkkari, raivattu kaikki ylimääräinen pois ja pesty ja pyyhitty. Huomenna vois jo ottaa jouluverhotkin pois ja vaihtaa kesäisemmät tulppaaniverhot :)... ja keltaiset kesämatot....  noh ei noissa nyt mitkään tontut sentään tanssi, mutta viininpunaista ja kultaa niissä olkkarin jouluverhoissa on... keittiössäkin on vielä jouluverhot, ne oli niin nätit vihreän sävyiset missä on Joulutähti-kukkia,  mutta ehkä mä ne huomenna hennon vaihtaa toisiin :)

Pihassa on jouluvaloviritelmät, tänään jo komensin Nooraa niitä pois ottamaan, ehkä sekin sit huomenna. Noh, ei niissä sentään ole valot palaneet ainakaan kahteen kuukauteen enää :) Vastahan tuosta nurmikolta lumipenkka suli pois, että ei ole kauaa vielä saanutkaan johtoja pois otettua lumen  alta.... Joensuun reissulla ihmettelin miten monen talon pihassa ja ikkunoissa palaa vielä jouluvalot!

Tekis mieli maalata uusia kukkaruukkuja, tehdä lasinpaloista mosaiikkinakin uusia ja vaihtaa sit kukkiin mullat... nyt on olkkarin kukat kylppärissä, joskos ne siellä kohta suihkuttelen....

Tänään huomasin auton vieressä kukkapenkissä, että narsissit näyttävät nostavan muutaman sentin päätään, eivät taida pääsiäiseksi kukkia... Kevät siis keikkuen tulevi tännekin!

Nyt vielä lakkaamaan ruukkuja ja tiilitauluja, eiköhän sitten ole tän päivän hommat pulkassa. Kroppa ainaskin sanoo olevansa ihan tulessa ja vihloo ja jomottaa joka puolelta...

Hyvää yötä ja mukavaa aamua!