Usein on ollut mielessä että pitäis olla vähän sellainen "kättä pitempi" kortti... joka olis vähän enemmän kuin kortti, muttei kuitenkaan oikea lahja... paljon laitan korttien ja postitusten mukaan teepusseja, pieniä namusia yms ihan irrallaan.... joten tälläinen kangaskorttisysteemi on päässä pyörinyt. Viime viikolla tämä jäi vaiheeseen ystävänpäivän aikaan, mutta nyt se on valmis ja menee kohta postissa ystävälle.
Toteutus ei vielä ole mikään kymppi, eikä monimutkainen... tää oli tälläinen nopea kokeilu tästä ideasta, mutta tästähän nyt saa jalostettua vaikka kuinka monimutkaisen ja kauniin kun käyttää ideaa ja aikaa! Tässä ei nyt ole varsinaisesti mitään tilkkutyötä, itse värjätty kangas ja muutamaa koristeommelta... Jostain syystä mulla on tuota kirkasta "kristallimuovia" muutama metri rullalla, ollut vuosia enkä edes muista miksi. Taskuthan voi olla kangastakin, tai tylliä tms.... ja kortista voisi tehdä pidemmänkin, että saisi mahtumaan paljon taskuja, mutta sitten siitä tulee postittaessa  aika paksu.
Mutta idea on siis tämä, että taiteltavassa kangaskortissa on kirkkaasta muovista taskuja joihin voi laittaa teepusseja ja pienen namusen...
tässä tuo örkki on se namunen :)


1304649.jpg

1304650.jpg

1304652.jpg

Taakse en laittanut taskuja, kun pitää ensin vähän sumblia tuota ompelujärjestystä, ettei sit ompele toisella puolella olevia taskuja rumasti kiinni... taustalle olsi voinut tehdä jonkun hienon tilkkutyön tai laittaa kaunista itsevärjättyä kangasta, mutta tämä nyt oli tälläinen harjoitus, teen seuraavasta sit takaakin hienomman :)