Johan on kylmä keli, kaunista mutta kirpaisevaa... tuoksuu jo lumi, kohta varmasti se on tulollaan!

Paleltua meinasin kun fillarilla kirkolla kävin, ei osaa vielä vetää pitkiä kalsareita jalkaan ja pipoa päähän, oma syyhän se on kun kylmästä kärvistelee! Mutta kylmä tietää jotain iloa kuitenkin, eli kohta alkaa uintikelit! Jesh, siitä mä tykkään kun pääsee taas avantoon! Aloitan heti kun Majutvesi on jäässä, tai ainaskin riitteessä.

Lounastreffit Eevan kanssa, mukavaa jutustelua ja hyvää ruokaa, laitoin tuonne reseptisivulle sen mainion Thailaisen sopan ohjeen. Lealla sitä sain pitkästä aikaa viikko sitten ja nyt olen jo kahdelle vieraalleni sitä tällä viikolla tehnyt.

Vintin siivousrumba käynnissä, kyllä tuota tavaraa ja roinaa ja roipetta onkin hirveesti. Miljoona projektia on menossaan ja nyssäkkää joka nurkassa. pakkailin laatikkoon kankaita joita en just nyt tarvii, kaivelin esille vaatekankaita joista pitäis ommella itselle vaatteita ja tilkkukankaita joista pitäis alkaa tehdä jo kiireesti JOULUjuttuja. Ihanaa kun on taas joulu tulossa, mutta miten se tulee aina niin yllättäen. Joka vuosi päätän alkaa tekemään jouluompeluksia ajoissa, kuitenkin ne ovat aina viimetipassa... Luonnevika vissiin :)

Täällä alkaa koululaisten syysloma ja on ensi keskiviikkoon asti, Noora lähtee linjurilla Pälkäneelle maalle. Mitenkähän autonvaihto onnistuu Lahdessa, kun siellä sotkee liikennettä se EU-kokous ja muutenkin aiaktaulut menee just yksiin... Toivotaan parasta!

Äipän tanssijalkaa  kyllä vähän kutkuttelis... :)

 

Sain tänään aivan ihanan postcrossin kortin pieneltä Canadalaiselta Madelinelta, äiti oli kirjoittanut kortin ja tyttö liimannut siihen tarroja, kortti on valokuva hänestä itsestään.

227546.jpg

Mukavan leppoisaa perjantaita ystävät!