Eilen oli niin keväisen aurinkoisen lämmin ja valoisa päivä, että intaannuin sitten ompelukoneelle ja kokeilin istumisen ja ompelun yhdistelmää... kinttu on kipeä eikä anna kauaa istua samassa asennossa, mutta kun laitoin yhden tyynyn vasemman reiden alle, se helpotti tilannetta ja näin sitten pilkoin vähän sitä upeaa keväisen kirjavaa värjäämääni kangasta ja tein parit pannulaput ja tilkkukortit. Laitan tähän korttien kuvat, aika yksoikoiset kun idea oli vain kokeilla koneen lukuisia koristeompeleita. Jostain syystä alalanka on monessa ompeleessa liian löysällä ja nousee pintaan, enkä keksi että miten sitä kiristelen kun kone sille antaa automaattisesti oikean arvon... Noh, ehkä mä jollekin tuuppaan postiin nämäkin kortit, pitää tehdä kauniimpia sinne tulevaan näyttelyymme :)

Vasemmassa on tilkkusilpun päällä kuparin värinen tylli ja oikeassa ei mitään. Jonkun kivan napin voisi kumpaankin ommella vielä yksityiskohdaksi... ehkä joku lehti tai kukka.... Eivät ole siis atc-kokoa vaan  vähän isompia kuin postikortti...

 

449041.jpg

Askartelin sit myös parit pääsiäiskortit... nekin joku teistä löytää joku päivä postilootastaan :) ei mitään ihmeitä näissä korteissa, kunhan on servettiä laitettu liimaharsolla vähän kuin näytiksi.... Tästä muistankin nyt kohta pakata Salmelle ja Hilulle servettivaihtareita postiin!

449042.jpg