Tämän päivän pienelle nimpparisankarille tein keltaisen ruusunnuppu-kakun.

Viime lauantaina autokakusta jääneistä marsipaanin riekaleista tein kolme ruusua ja muutamia lehtiä jo tätä ajatellen valmiiksi..

pohja on ohut kaakaoinen sokerikakkupohja, mandariinimehulla kostutettu.

Valkoinen hyytelö:

2dl vaahdotettua kuohukermaa

purkki appelsiinituorejuustoa

n.3 dl partaäijän turkkilaista joghurttia

3 tl vaniljasokeria

ripaus sokeria ja

5 liivatelenteä mandariinimehussa liotettuina.

 

Keltainen päällys on

purkki mangoviipaleita

purkki persikanpuolikkaita

soseutettuina

1 appelsiinin puristettu mehu

5 liivatelehteä mangomehuun liotettuina.

Koristeet marsipaania ja voikreemiä, teksti voikreemiä, vähän liian jäykkää, ei tullut oikein kaunis kirjoitus...

Olipas tosi hyvää, ei liian makeaa, raikasta ja maistuvaa!