Tämän päivän pienelle nimpparisankarille tein keltaisen ruusunnuppu-kakun.
Viime lauantaina autokakusta jääneistä marsipaanin riekaleista tein kolme ruusua ja muutamia lehtiä jo tätä ajatellen valmiiksi..
pohja on ohut kaakaoinen sokerikakkupohja, mandariinimehulla kostutettu.
Valkoinen hyytelö:
2dl vaahdotettua kuohukermaa
purkki appelsiinituorejuustoa
n.3 dl partaäijän turkkilaista joghurttia
3 tl vaniljasokeria
ripaus sokeria ja
5 liivatelenteä mandariinimehussa liotettuina.
Keltainen päällys on
purkki mangoviipaleita
purkki persikanpuolikkaita
soseutettuina
1 appelsiinin puristettu mehu
5 liivatelehteä mangomehuun liotettuina.
Koristeet marsipaania ja voikreemiä, teksti voikreemiä, vähän liian jäykkää, ei tullut oikein kaunis kirjoitus...
Olipas tosi hyvää, ei liian makeaa, raikasta ja maistuvaa!