Kyllä on syksy tullut tai ainakin hyvää vauhtia tulossa, ulkona on aikalailla syksyn tuoksua ja kirpeä kylmä ripaus ilmassa. Varpaita alkaa paleltaa, sukkia pitää etsiä jalkaan :) Äsken hain pyykit ulkoa narulta ja oli niin kostea ja kylmä, syksyinen yö tulossa.

Tämäkin päivä on ollut touhua täynnä, huusholli käy entistä täydemmäksi -nyt kun olen päässyt kunnolla tuon ullakon mylläämisen makuun :) Tänään siellä möyrin ja kävin läpi 8 banaanilaatikollista kankaita, heittelin risoja ja epämääräisen kokoisia laatikoita roskiin, pysyvät hyvin päällekkäin nuo banaanilaatikot. Olkkarissa on nyt muutama roinalaatikko jotka pitäis perata ja saada säilytettvä roina pienempään ja osa roskiinkin... mutta mitä sitä hennoo roskiin heittää kun  kaikkea aina joskus tarvitaan! Jossei muussa niin nukkisjutuissa ainakin mitä ihmeellisempää roinaa :)

Ajoin tänään polkupyörälläkin, omalla "maastopyörälläni"... vaikka mielin sitä vanhaa naistenpyörää millä voisi huruutella selkäsuorana. Ei tuokaan pahalta tuntunut lyhyt matka kun suhuuttelin Tarjamarian luo saunaan ja iltakahville. Kiitos kiitos siitä!

Kirjova konekin on ronksuttanut keittiössä vaikka minkämoista kuvaa tänään, onneksi sain senkin pään nyt auki kun se kone on ollut pitkään tyhjänpanttina kirjomatta mitään! Sormet syyhyää nyt monenmoisiin ompeluksiin!

Ilmoittauduimpas pitkästä aikaa Hiekkaoliivin ATC-korttivaihtoonkin, aihe oli niin mukava syystunnelma :) pitää vähän elvyttää askarteluakin, se on ollut aika jäissä koko kesän. Kaksi decoa olen tehnyt ja kolmas on tuossa odottamassa.