Tein toisen puolukkaisen hyytelökakun  viemisiksi kahvipöytään  Äänekoskelle ja eipäs ole ennen näinkään käynyt. Kun on hätäpää ja tekee iltayöstä kiireellä... että ei sitten tuo välikerros hyytynyt tarpeeksi hyvin ja kaadoin puolukkaisen päällisen liian aikasin ja kakun keskelle tuli reikä mistä tuo täyte pursusi rumasti näkyviin... onneksi tämä ei ollut menossa mihinkään juhliin! Eikä tuo virhe makuun vaikuttanut...
 
1292175.jpg

Joten kakkua piti vähän tuunata kahvipöytään ja näin se sai koristelut ja kukaan ei tiedä miltä se ensin oli näyttänyt....
Normaalistihan näihin hyytelökakkuihin en laita koristeita...

1292179.jpg

Päällä siis flora vispi pursotusta, pikeerikoristeita ja hyytelögeeliä.

Pohja 25 kpl Dominokeksejä jauhettuna tehosekoittimessa, puolisulaa voita noin 80g.

Hyytelö:

1 purkki sunnuntai vanilja-tuorejuustoa
1 purkki vanilja-rahkaa
1 purkki flora vispiä vispattuna
1 purkki valmista kinuskikastiketta
puolukoita reilusti paljon, en punninnut, mutta oisko ollut ainakin puoli litraa.
4 liivatelehteä

hyytelön ainekset lisätään kermavaahtoon, puolukoita pitää vähän haarukalla muussata, ettei kaikki jää kokonaisiksi.
Hyytelö laitetaan pohjan päälle irtopohjavuokaan ja jääkaappiin hyytymään,  kunnes se on hyytynyt jämäkäksi, voi laittaa puolukkapinnoituksen:

Kiehauta vähässä vedessä puolukoita, että ne rikkoontuvat, kaada siivilän läpi, jotta kuoret erottuvat pois. Oiskohan puolukoita ollut noin 3-4 dl.
Lisää maun mukaan sokeria, saa olla vähän kirpakkaa. Lisää 3  liivatelehteä ja kaada jämähtäneen hyytelön päälle. Pidä jaakaapissa yön yli tai ainakin useampi tunti, jotta kiille kunnolla hyytyy.

Tämä kakku on ehdoton suosikkini, tosi tosi hyvää!