Niin meni onneksi ohi tuo keski-kesän-juhla Juhannuskin. Onneksi, sillä nämä juhla-ajat on yhtä piinaa kun tahto olisi viettää ne ihan erilailla mitä todellisuus antaa myöten... Mutta kokko tuli nähtyä, muutama tanssi tanssittua, makkarakin paistettua ja saunottua oma tekemän vastan kanssa ja jopa moneen kertaan uitua! Vaikka itse kehunkin niin osaan tehdä hyvän ja "oikeaoppisen" saunavastan, kiitos äidin vastantekoperinteen! Meillä se on vasta eikä mikään vihta :)

Blogi on ollut taas pitkään päivittymättä ja jotkut aktiivisemmat lukijat ovat jo sähköpostitse kyselleet kuulumisia :) kiitos siitä!

Tuntuu etten tee mitään käsitöitä, mitä tänne päivittelisin, eikä tapahdu mitään muutenkaan mullistavaa mistä teille ilolla kertoisin. Sitten nämä arkiset murheet ja jorinat olen päättänyt olla kirjoittamatta tänne...  Teenhän minä kaikenmoista päivät pitkät, eikä niitä muista edes kuvata. Olen tehnyt tex-mex-voileipäkakkua joka oli ihan pirun hyvääkin, tein myös suussasulavan lakkaisen hyytelökakun, olen ommellut veneenpeittoon metrikaupalla uusia vetoketjuja (pirullinen homma) ja olen ommellut myös verhoja ja pöytäliinoja... tosin kaikki on jäänyt kuvaamatta...

 

Tein ystävälleni lahjaksi vanhasta pitsiliinasta kulhon, sekin jäi kuvaamatta, mutta vonkasin sitten häneltä jälkikäteen kuvia.

Joten tässä se, retrohenkinen kulho joka sai parikseen Tommy Tabermannin runo-aiheiset emalimukit ja musta-valkoisia servettejä.

Kulhohan on kovetettu Paverpolilla ja muotoiltu Tupperwaren ison taikinakulhon päällä. Pikkuisen olisi saanut olla kovempikin, liekö nuukailin aineen kanssa kun kastelin liinan jotta se ei vetäisi niin paljon kovetusainetta, kastelematta tulis aavistuksen kovempi lopputulos, mutta tuo pitsivirkattu puuvillalanka imee ihan tuhottomasti.

Tämä kulho on melko iso, onhan se tehty 7,5 litran taikinakulhon päälle :)